Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
19 Февруари 10, 20:57 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
GTC привлича силни интернационални марки в Galleria Stara Zagora
Групата Inditex влиза в Galleria със Zara, Bershka, Stradivarius и Pull & Bear. Подписани са договорите за наем с Reserved, Deichmann, Mercator и Cinema City.
19 февруари 2010 г. Galleria Stara Zagora, която ще отвори врати по план в края на август тази година, ще предложи разнообразие от утвърдени международни марки.

Групата Inditex ще отвори магазини на Zara, Bershka, Stradivarius и Pull & Bear в Galleria Stara Zagora, като това е първо пряко влизане на испанските марки в града. 

Reserved, House, Cropptown и Deichmann, както и Cinema City и Mercator също подписаха договорите си за наем на площи.

Клиентите на мола ще могат да пазаруват и от местни вериги магазини - Domo, книжарници “Хермес” и аптеките “Субра”. Вече над 50% от площите на Galleria Stara Zagora са отдадени под наем, а GTC е в процес на преговори с още няколко големи търговски марки. Проектът е привлекателен и за местните търговци, особено след като бе осигурено присъствието на лидери на световната мода.

Общата търговска площ на мола в Стара Загора възлиза на повече от 25 000 кв. м. Той е проектиран от международно признати архитекти с акцент върху естетика и функционалност, като в същото време синтезира богатия опит и ноу-хау на изграждането на търговски центрове.

Авангардният мол се намира на 5 минути от пешеходната зона на града на бул. „Патриарх Евтимий” в непосредствена близост до гъсто населени жилищни квартали. До него се стига лесно пеша или с градския транспорт, както и с кола, като на посетителите се предоставя подземен паркинг с повече от 600 парко места. С тези характеристики молът се очаква да се превърне в удобно място за срещи и любима дестинация за пазаруване.

Инвестицията надхвърля 50 млн. евро. Проектът е финансиран от Европейската банка за възстановяване и развитие и от Уникредит банк.

Строежът е в напреднала фаза и характерната му фасада вече се откроява. Управляващият директор на GTC за България Шалом Мор изказа своята благодарност на кмета на Стара Загора Светлин Танчев за постоянното съдействие на общината. Той също така изказа специални благодарности на местните партньори по проекта Евгений Спиров и Спиридон Спиров за техния професионализъм и незаменима помощ.

В момента GTC се е насочила към три големи български града в България: освен в Стара Загора има активни проекти в Бургас и Варна. Очаква се проектите да осигурят допълнителни възможности за бизнес и развлечения и да подпомогнат местната икономика.

GTC оперира активно в 10 страни в централна и източна Европа като има 20 проекта, от които 7 са завършени молове, а 13 са в различна фаза на развитие.

------

Бележки до редакторите

GTC България е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), една от водещите строителни компании в Централна и Източна Европа. Фирмата навлиза на българския пазар с четири проекта за търговски центрове GALLERIA, част от едноименната международна верига: Galleria Stara Zagora, Galleria Varna, Galleria Burgas и Galleria Russe.

Globe Trade Centre S.A. (GTC) се създава в Полша през 1994 г. В момента е сред водещите строителни компании в Централна и Източна Европа. GTC активно развива бизнес в 10 страни от региона: Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Хърватска, България, Словакия, Украйна и Русия, като съсредоточава инвестициите в столиците на тези страни. Понастоящем портфолиото на GTC включва 130 проекта. GTC е дружество, листвано на варшавската фондова борса.

Награди:
GTC получава много награди и отличия за дейността си в региона. В конкурса за наградите Real Estate Quality в Централна и Източна Европа компанията е удостоена с приза “Предприемач на годината в Централна и Източна Европа за 2004 и 2007 г., както и със специален диплом, “Company of Distinction 2004”. През 2007 Globe Trade Centre S.A. бе обявен за най-добрия предприемач в Югоизточна Европа в номинациите за наградите Europa Property SEE Real Estate. 

За повече информация:

Виктория Иванова Т: 470-91-30
Мениджър Връзки с медиите М: 089 565-58-22
Агенция Интеримидж Е: victoria.ivanova@interimage.bg www.interimage.bg

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.161