СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

25 Февруари 10, 12:09 / Автор: ПроКредит банк
ПроКредит Банк удължава срока на депозитната си кампания
Банката предлага 7% годишно по тримесечните стандартни депозити в лева.
гр. София, 25 февруари 2010 г.

ПроКредит Банк удължава срока на своята депозитна кампания. До 31 март клиентите на банката ще могат да се възползват от по-високите лихви по тримесечните стандартни депозити.

Банката предлага годишна лихва по тримесечните си стандартни депозити в лева от 7% и 5,5% в евро. Откривайки своя тримесечен депозит до края на месец март, всеки клиент може да заделя средства, като довнася суми, когато пожелае. Депозитът се подновява автоматично за същия срок. Банката не удържа такси за обслужването му и при закриване. Промоционалните лихви важат за първия лихвен период на всички новооткрити стандартни тримесечни депозити. Тримесечният депозит може да бъде открит във всеки клон на банката от физическо или юридическо лице.

ПроКредит Банк удължава и депозитната си кампания за годишния депозит ПроВлог в лева и евро. Така едногодишният депозит ПроВлог в лева се предлага с годишна лихва от 7%, а този в евро с 5%. ПроВлог е гъвкав депозит, който позволява получаването на висока лихва дори ако суми от спестяванията бъдат изтеглени преди крайния срок. В този случай, клиентът получава лихвата за най-близкия изминал период.

Промоционалните лихвени проценти на депозитните продукти са част от политиката на ПроКредит Банк да стимулира и изгражда спестовна култура сред своите клиенти, като заедно с това се концентрира върху отговорното банкиране, предлагайки на клиентите си качествени и прозрачни банкови услуги.

ПроКредит Банк (България) е част от международна група от 22 целево-ориентирани финансови институции, чиято дейност е насочена към развиващите се страни и икономиките в преход в три региона на света: Източна Европа, Латинска Америка и Африка. ПроКредит Банк (България) е основана през октомври 2001 г. и предлага банкови продукти и услуги на малки и средни предприятия, големи компании и физически лица. За разлика от останалите банки, ПроКредит Банк не развива приоритетно потребителски кредити. Вместо това, ние се концентрираме върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред нашите клиенти.

За повече информация:

Теодор Минчев