Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
24 Февруари 10, 10:12 / Автор: All Channels|PR
Colliers International и консултантите FirstService REA обединяват сили в третата по големина в света компания за недвижими имоти
Новосъздадената корпорация ще оперира на пазара под марката Colliers International. Компанията ще присъства в 61 държави от цял свят с общо 480 офиса, а служителите й ще надхвърлят 15 000 души.
23.02.2010 г., София

Colliers International и FirstService Real Estate Advisors (“FirstService REA”) обединиха оперативната си дейност, като с това създадоха третата по големина компания за услуги в сферата на недвижимите имоти в глобален план. Новосъздадената корпорация ще оперира на пазара под марката Colliers International. Компанията ще присъства в 61 държави от цял свят с общо 480 офиса, а служителите й ще надхвърлят 15 000 души.

FirstService Real Estate Advisors (FirstService REA) е филиал на публично предлаганата корпорация FirstService, мажоритарен акционер в Colliers International от 2004 г. и глобален лидер в бързо разрастващия се сектор на услугите в сферата на недвижимите имоти като управление и обслужване на търговски, бизнес и жилищни площи.

„Това е ключов момент в историята на нашата компания. Той бележи нова стъпка в посока предоставяне на богата гама от високоспециализирани услуги в областта на недвижимите имоти в рамките на глобална, напълно консолидирана организация. Преходът към бранда Colliers International ни превръща в корпорация с централизирана собственост и управление и с локални партньори с установени позиции в своята сфера на дейност. С това нашата компания осигурява на клиентите си мащабна платформа за предоставяне на специализирани услуги”, каза Атанас Гаров, изпълнителен директор на Colliers International за България.

„Онова, което отличава новосъздадената организация от съществуващите до момента глобални компании, е нашият модел на партньорство. С приключването на прехода от мрежа от независими фирми към компания с централизирана собственост и управление First Service REA ще контролира близо 70% от Colliers International в глобален план, а оставащите 30% от дяловия капитал остават концентрирани в местните пазари. Така имаме глобална корпорация със стабилни позиции и интегритет в съчетание с ангажимент към клиента и отлично познаване на пазара на местно ниво”, обяви Дъглас Фрай, президент и главен изпълнителен директор на Colliers International за цял свят.

За Colliers International

Colliers International е сдружение между независими компании за недвижими имоти със самостоятелно управление. В световен мащаб Colliers притежава 294 офиса в 61 страни и разполага с над 12 700 висококвалифицирани професионалисти. Компанията управлява имоти с обща площ от 90 млн. кв.м.

В България компанията работи от 1991 година и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Понастоящем Colliers International в България представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни имоти.

За корпорация FirstService и FirstService REA

FirstService Real Estate Advisors (FirstService REA) е филиал на публично предлаганата корпорация FirstService, глобален лидер в бързо разрастващия се сектор на услуги в сферата на недвижимите имоти, като управление и обслужване на търговски и жилищни площи.

В тази водеща за сектора платформа взимат участие FirstService Real Estate Advisors, третият по големина доставчик на услуги в сферата на недвижимите имоти в глобален план; FirstService Residential Management, лидер в управлението на жилищни площи в Северна Америка; и TFC, най-големият доставчик на услуги в сферата на недвижимите имоти за територията на Северна Америка, който разполага със собствена мрежа от франчайзополучатели и представителства.

За допълнителна информация:

Мая Клевцова, маркетинг консултант, Colliers International, тел.: + 359 2 976 99 76

Мила Петрова, Account Executive, All Channels|PR, тел.: 434 03 67; +359 878 610 600; email: mpetrova@all-channels.com

Източник:
All Channels|PR

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4531