Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
25 Февруари 10, 13:17 / Автор: All Channels|PR
Colliers International поема управлението на новия мол на Цариградско шосе
Управляваните от компанията търговски площи у нас вече надхвърлят 220 000 кв.м.
25 февруари 2009 г., София

Colliers International поема пропърти мениджмънта на новия търговски център на Цариградско шосе, който ще е и най-големият в страната. Компанията ще ръководи цялостното администриране и поддръжката на обекта, както и неговото финансово и маркетингово управление. Като част от пропърти мениджмънт обслужването в обхвата на услугите, предоставяни от Colliers, ще попадат и взаимоотношенията с доставчиците и наемателите на търговския център. След сключването на договора за новия мол, изграден от Карфур, компанията вече ще управлява над 220 000 кв.м. търговски площи на територията на страната.

„Фактът, че най-големият търговски мол у нас се довери на професионална компания в сферата на пропърти мениджмънт услугите като Colliers International е индикатор, че пазарът вече високо цени експертността и специализирания подход в стопанисването на недвижимите имоти. В настоящите конкурентни условия единствено професионално управляваните проекти могат да разчитат на устойчив успех както в средносрочен, така и в дългосрочен план, а това е ключова предпоставка за превръщането на даден имот в успешен бизнес”, коментира Атанас Гаров, изпълнителен директор на Colliers International България.

У нас Colliers International вече има сключени договори за пропърти мениджмънт услуги с мащабни проекти като Park Mall Стара Загора, Гранд Мол Варна, България Мол, Гранд Плаза Русе и Мол Плевен.
Според Colliers основните предимства на професионалното управление на подобни проекти се изразяват в значителния им принос за повишаване на приходите от наеми, намаляване на разходите по поддръжка на съответната сграда и подобряване на комуникацията с нейните наематели. Този тип услуги също така спомагат за оптимизирането на цялостния процес по управлението на имота, което ги прави източник на добавена стойност и конкурентни предимства както за търговските, така и за жилищните площи.

За Colliers International

Colliers International е водеща международна компания за недвижими имоти с офиси в 61 страни. В България компанията работи от 1991 година и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Понастоящем Colliers International в България представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни имоти.

За допълнителна информация:

Мая Клевцова, маркетинг консултант, Colliers International, тел.: + 359 2 976 99 76
Мила Петрова, Account Executive, All Channels|PR, тел.: 434 03 67; +359 878 610 600; email: mpetrova@all-channels.com

Източник:
All Channels|PR

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.112