Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
24 Февруари 10, 15:10 / Автор: eventA PR Agency
Книга спечелила наградата „Коста Бук” вече на българския пазар
Основната идея на наградите е: няма нищо по-хубаво от това човек да си почива с хубава книга и чаша ароматно кафе в ръка. За първи път в България книга, носител на наградата Costa Book Awards. Costa Coffeе и Издателство „Четмо” представиха книгата „ВЪЛЧА НЕЖНОСТ”. Бестселър, преведен на повече от 30 езика, романът на Стеф Пени е удостоен с наградата Costa Book Awards за 2006 г. Книгата вече може да бъде прочетена във всички заведения от веригата Costa Coffeе, защото ДОБРОТО КАФЕ ЗАСЛУЖАВА ДОБРА КНИГА!
Книгата
ВЪЛЧА НЕЖНОСТ
Канада, 1867

Малко заселническо градче през зимата на 1867 година в девствения канадски лес. Брутално убийство, в което може да са замесени бизнес интриги или политически интереси поради археологически древноиндиански артефакт и вълнуващите опити за дешифрирането му, а може би дори любов, понякога странна, но винаги силна и безпощадно изгаряща.

В търсене на истината една жена ще срещне многолика галерия от личности – от изпаднал чаровен авантюрист и суров индианец със злодейско лице до маниакален манипулатор, за когото човешкият живот няма стойност. Някои от тях ще искат да разкрият престъплението, а други – единствено да се възползват от него.

Наградата
Costa Book Awards е една от най-престижните и популярни награди за литература във Великобритания, която отличава най-значимите и харесвани произведения за годината, публикувани от писатели живеещи в Обединеното Кралство и Ирландия.
Costa Book Awards награждава книги в 5 категории: Първи роман на автора, Роман, Биография, Поезия и Детска книга. Победителят във всяка категория получава като награда сумата от 5 000 паунда. Една от петте наградени книги бива избрана за Книга на годината и получава допълнителна награда от 25 000 паунда! Така общият награден фонд на Costa Book Awards става 50 000 паунда, което го прави най-големият за подобен вид награди. Costa Book Awards е и единствената награда която отличава детска литература наравно с останалата.
Costa Book Awards е основана през 1971 като Whitbread Literary Awards. От 1985 наградата става известна като Whitbread Book Awards до 2006, когато Costa Coffee поема притежанието и – това е и годината в която Costa и наградата празнуват 35-тата си годишнина.

ЗА COSTA:
Costa е основана от братята италианци Серджо и Бруно Коста през 1971 година. Всички баристи в кафетериите на Costa са обучени в изкуството на приготвяне на кафе. Costa Coffee е първата верига във Великобритания която купува само кафе сертифицирано от Rainforest Alliance. От края на 2009 година сертифицираното кафе е вече във всички заведения на веригата. Costa официално регистрира благотворителните си акции като през 2006 основава фондация под името 'The Costa Foundation' (no.327489). Целта е да помогне на обществата в страните от които веригата снабдява кафето си. Фондацията (The Costa Foundation) до момента е построила и поддържа 12 училища и планира още. Costa е част от Whitbread PLC, най-големият оператор на хотели и ресторанти във Великобритания.

ЗА ИЗДАТЕЛСТВО „ЧЕТМО”
www.chetmo.eu
Едно от най-младите издателства в България, насочило се към представяне на българския пазар основно на стойностна и качествена литература. Научно-популярни поредици, приложна психология, бизнес съвети, историческо четиво, романи от съвременни автори, които светът е оценил, носители на авторитетни международни награди, детска и юношеска литература…
Издателство “Четмо” ви предлага познания, умения, любопитни и неизвестни факти от историята на човечеството и удоволствие от потапянето в нови литературни светове.
Наред с „Вълча нежност”, издателството, работещо изцяло с полиграфическия комплекс „Ифо Дизайн”, е издало за краткото си съществуване произведения като „Проектирай себе си” на великия дизайнер Карим Рашид, „Мандалата на Магдалена” на Майкъл Брадли – човекът изследовател зад „Шифърът на Леонардо”, Майкъл Брадли е литературният псевдоним на Майкъл Андерсън де Саквил, кандидат за Нобелова Награда по биология. Да не забравяме и „Смъртта на Наполеон. Митове, легенди и загадки”, написана от Тиери Ленц, директор на Фондацията “Наполеон”, е автор на “Нова история на Първата империя”. Той е генерален секретар на Комитета за издаване на кореспонденцията на Наполеон, от която са излезли шест тома.

За Контакти:

Юлиян Ефтимов
0897470759
eventA PR Agency

Източник:
www.eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7801