Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
28 Февруари 10, 08:35 / Автор: PR Agency PRoFile
Gepime.com на 3 години в клуб Вог
За високия градус на купона са поканени още 4-ма водещи, като оскъдно обличащата се и провокативна Lady B, Джоана, Елза Парини, Иванка Шекерова - водещата на gepiTV.
Да събере най-големите и разкрепостени потребители под един покрив е целта на екипа на Гепи ме, издават от ПРоФайл.

Голямото парти се организира за първи път по случай 3 годишнина от основаването на най-големия сайт за запознанства, което е повод да се срещаме и забавляваме извън виртуалната реалност,добавят основателите. В крайна сметка сайтът съществува, за да събира хора и да създава незабравими за цял един живот емоции! :-)

За високия градус на купона са поканени още 4-ма водещи, като оскъдно обличащата се и провокативна Lady B, Джоана, Елза Парини, Иванка Шекерова - водещата на gepiTV. С еротично-развлекателния ни спектакъл няма да има мъжко сърце, което да остане безучастно на развилнелите се хормони, които ще залеят публиката! Десетки награди са осигурени в избора на Топ 3 най-сексапилни и най-разкрепостени мъже и жени присъстващи на партито. Топ наградите ще отидат за първите потребители, избрани в пряк конкурс от публиката с викове, които да красят през пролетта главната страница на Гепиме!
Зад проекта застават еротичните модели - Карлосите,верига магазини SexWell.bg,PRofile.bg,азиатски удоволствия от Виктория СПА,хотел Сити,Diplomatic plazza Луковит и Брод.

Запомни, че само на 3 март, от 23 часа, в клуб VOG (бившия клуб Библиотеката) може да участваш или наблюдаваш масовото похапване на празничната ни торта от телата на мега сексапилните ни танцьорки от всички осмелили се да оставят задръжките вкъщи, допълват от ПРофайл. 

Източник: PR Agency PRoFile 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1334