Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
01 Март 10, 10:05 / Автор: PR Agency PRoFile
Mесец на тайландската кухня през март в Planet Bar de Lux
Уникална Planet идея
Само през най женския месец март в Planet Bar de lux ще имате възможност да се потопите в кулинарния свят на тайландската кухня. 

За да допълните вкуса и сетивата си от Тайланд специални масажи на клиентите азиатки от луксозния “Виктория Спа” Дедеман Принцес хотел ще глезят видните гости на партито на 1 март и ще ги накарат за миг да релаксират от динамичното бизнес ежедневие. Очаква се специален гост да бъде и почетния консул на Тайланд Виктор Меламед,издават от ПРофайл. 

Менюто на Planet и този месец няма аналог за гастрономите. То е създадено с помощта на световноизвестни специалисти от шестзвездни хотели. Всичко в менюто е направено по оргинални тайландски рецепти и е така подбрано,селектирано и позиционирано, че да облекчи максимално клиентите в избора им.

Терин от патешко и тай супа първи ще опитат актрисата и водеща „На кафе” Дияна Любенова, салата със смокини рукола и прошуто ще изкушат русото изкушение Златка Райкова. Усещането за сладост ще завърши Анн Джи в компанията на любимите си десерти бананов кейк и орехов пай!

"Насладете се на специална храна и селектирани вина",ни призовават гастроономите от Fenci -„ Ресторанти с въображение!”, които този месец гостуват с кухнята си в модерното заведение. 

Всеки месец в Планет Bar de Luxe гостуват най-добрите ресторанти, със специалните комплименти на Dweers и Руски стандарт, защото само Planet създава вкусове и определя критерии, възпитава и събира почитатели на столичната ул. Оборище 1, информират от ПРофайл.

Източник:
PR Agency PRoFile 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1644