Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
02 Март 10, 10:05 / Автор: AMI Communications
HP разширява серията мастиленоструйни принтери HP Officejet за малкия и домашен офис
HP разширява серията мастиленоструйни принтери HP Officejet за малкия и домашен офис.
HP разширява серията HP OfficeJet с най-достъпното си многофункционално устройство с плосък скенер и факс до този момент.

HP Officejet 4500 All-in-One беше представен на таз годишното изложение MacWorld Expo, провело се в Сан Франциско, САЩ. Той предлага на малкия и домашен офис цветен печат с професионално качество, жична и безжична мрежови възможности и функционалността на устройство съчетаващо четири функции. HP OfficeJet 4500 All-in-One произвежда цветни разпечатки с професионално качество на много ниска цена на страница.

“HP насърчава предприемаческия дух и се старае да създаде продукт, който може да помогне на потребителите да превърнат идеите си в действителност. Като осигурява достъпен бизнес принтер с ниска цена на страница и достъп то безплатни маркетингови бланки и дизайни ние можем да помогнем на малкия бизнес от целия свят да оптимизира продуктивността си и успешно да промотира своята марка”, коментира Хатем Мустафа, Вице президент, Мастиленоструйни бизнес решения, в НР.

Подобряване на продуктивността с достъпния Officejet All-in-One
HP Officejet 4500 All-in-One е със стилен черен цвят и позволява на потребителите ефективно да извършват своите бизнес задачи в малкия или домашния офис. Устройството е съвместимо с Microsoft Windows® и Mac OS X Snow Leopard и предлага печат на страници без рамки подходящ за създаването на брошури, листовки и други маркетингови материали. Моделът има вградени мрежови възможности и опция за безжична мрежа, като в същото време предлага печат, сканиране и копиране с отлична скорост.

Освен това той отпечатва бързо съхнещи документи, устойчиви на избледняване, когато се използва хартията ColorLok. Малкия бизнес може вече да отпечатва до три пъти повече черни страници, като използва оригиналната мастилницата с най-голям капацитет HP 901XL черно. Това е и единствената мастилница с такъв капацитет предлагаща се на пазара за този клас мастиленоструйни продукти.

Като част от програмата HP Eco Solutions многофункционалното устройство HP Officejet 4500, покрива стандарта ENERGY STAR®. Моделът намаляват разхода на хартия, мастило и електроенергия благодарение на HP Smart Web Printing. Това приложението позволява избирането и отпечатването на точно определени пространства от уеб страниците, като по този начин потребителите могат да отпечатат само онази част от страницата, която им е необходима. То също така позволява комбинирането на различно съдържание от няколко страници на един лист отпечатана хартия.

Цена и наличност
НР препоръчва крайни цени и наличност в партньорската мрежа в страната:
- Officejet 4500 All-in-One – ще се предлага от aприл 2010 г. на препоръчителна цена от 219 лв. с ДДС.
- Officejet 4500 Wireless All-in-One – ще се предлага от aприл 2010 г. на препоръчителна цена от 289 лв. с ДДС.

HP Officejet 4500 All-in-One/Wireless използва, както стандартните мастилници HP 901 черно и трицветната HP 901, така и мастилницата с голям капацитет HP 901XL черно.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP,
т: 02 989 51 15, martin.maev@amic.bg

Източник: AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1404