СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

04 Март 10, 13:04 / Автор: Microinvest
В Германия откраднаха плазмата на български изложител
Най-голямото световно технологично изложение не започна никак добре за един от малкото български изложители там - Microinvest. Докато канцлерката Меркел официално откриваше CeBIT 2010 в Хановер, Германия нагли апаши отмъкнаха част от изложбеното оборудване на българската компания. Жертва се оказа последно поколение 52 инчов LCD екран, предназначен да показва новостите в продуктите на софтуерната компания.

Жертва се оказа последно поколение 52 инчов LCD екран, предназначен да показва новостите в продуктите на софтуерната компания. - Най-малко в Германия очаквахме да ни се случи нещо подобно, коментира Виктор Павлов, CEO на Microinvest. Служителите на реда в Хановер също бяха учудени от факта, че такъв огромен екран може да изчезне в една от престижните палати на изложбения център.

Със серия спънки е съпътствано тазгодишното участие на българските компании в Хановер. Техният брой намаля от 17 през 2009, на 4 през 2010г., напълно логично като резултат от кризата.

Въпреки несгодите от първия ден от компанията засвидетелстват огромен интерес към продуктите и вече забравят за липсващия екран. За всички останали остава изводът, че застраховка от комични кражби няма, дори и в страни като Германия, дори и по време на най-престижното световно технологично изложение CeBIT.

За Контакти:

Ивайло Мирчев, 02 9555515; 0888748614