Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
10 Март 10, 10:33 / Автор: ПР Агенция Crossroads България
Университети подкрепят Националното състезание по уеб дизайн и интернет програмиране WEBLOZ ’10
Победителите в тазгодишното състезание ще имат възможността да кандидатстват в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев”, без приемен изпит.
От Националното състезание по уеб дизайн и интернет програмиране WEBLOZ ’10 за пореден път ще изненадат приятно своите участници. Победителите в тазгодишното състезание ще имат възможността да кандидатстват в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев”, без приемен изпит. Припомняме, че финалният кръг на надпреварата ще се проведе на 23 – 25 април 2010 г. в гр Лозница, а Златен спонсор на събитието е СуперХостинг.БГ.

“Още от първото състезание някои участници се интересуваха дали няма да подсигурим прием на учениците в някой университет. Вече имаме щастието да го направим и то не само в един. През WEBLOZ ’10 ще се признаят оценки за вход в поне два университета - Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев”. За да се възползвате от приема без изпит е необходимо да се регистрирате, да участвате и да спечелите едно от призовите места на WEBLOZ ’10 във всяка категория - “Уеб дизайн” и “Интернет програмиране”, и разбира се, да завършвате средното си образование. Надяваме се, това да е приятна изненада за много от завършващите и се надяваме да успеят. Искаме да благодарим на ръководството на Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев” за това, че откликнаха с радост на предложението за партньорство и се радваме, че ще имаме възможността да работим заедно.“ - заяви Тихомил Кулев, основател на Фондация “Технология за младите”, която организира WEBLOZ ’10.
Той изрази задоволството си, че след подкрепата от две от най-големите асоциации на брашна в България, сега последва и подкрепа от страна на образованието. Друга изненада за участниците е удължаването на срока за регистрация, която ще може да се извърши до 14 март, а обявяването на допуснатите до 2-ри кръг ще стане на 22 март. 

Повече информация за признатите оценки ще бъде публикувана по-късно на сайтът на състезанието - http://webloz.net/

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.629