Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
10 Март 10, 17:16 / Автор: Viveka Positive Communications
HUMANIC идва в България!
От 16 март маниаците на тема обувки ще имат нов любим адрес – магазинът на HUMANIC в Сердика Център София! Водещата търговска верига ще предлага богат асортимент от модни обувки, чанти и аксесоари.
От 16 март маниаците на тема обувки ще имат нов любим адрес – магазинът на HUMANIC в Сердика Център София! Водещата търговска верига ще предлага богат асортимент от модни обувки, чанти и аксесоари.

На 16 март HUMANIC открива своя първи магазин в България. На площ от 700 кв.м. той ще предлага модни обувки за дами, господа и деца. Марки като Alisha, Lacoste, S.M.H., Tommy Hilfiger, Puma, Vans, Converse, Funky Shoes, Geox и много други ще накарат сърцата на маниаците на обувки - shoemanics - да бият по-силно!

Не просто обич към обувките, а силна страст 

HUMANIC не е просто магазин, в HUMANIC всеки може да се отдаде на страстта си към обувките. Сезон след сезон специалистите от компанията избират най-доброто от модния подиум и от уличната мода, и го предлагат на клиентите си. Привлекателният дизайн на магазините и усещането за уют в тях превръщат пазаруването в HUMANIC в специално преживяване. HUMANIC въвежда понятието „shoemanic“, което означава импулсивно, обсебващо отношение към обувките или човек, обичащ обувките повече от всичко. Компанията HUMANIC е shoemanic – такива са и нейните клиенти!

„Радваме се, че ще можем да предложим на маниаците на тема обувки в България най-модерните обувки от международните подиуми в атрактивна среда“, каза членът на Борда на директорите на LEDER & SCHUH Петер Хорват. „В съседна Румъния, където стъпихме преди две години, HUMANIC е неразделна част от модната сцена на обувките. Сигурни сме, че и българските клиенти ще споделят нашето въодушевление от обувките.“

Уютният магазин на HUMANIC в София ще предлага богат асортимент от модни марки, които могат да се закупят ексклузивно в HUMANIC. Клиентите ще имат възможност да избират сред голямо разнообразие от дамски, мъжки и детски обувки, поднесено при много добро съотношение цена/ продукт, отлично качество и оптимално обслужване на клиентите.

Другата добра новина за всички почитатели на обувките е, че още през април ще бъде открит вторият магазин на HUMANIC в София, в търговския център на бул. Цариградско шосе.

HUMANIC – международен търговец на обувки на дребно

HUMANIC е дъщерна фирма на концерна LEDER & SCHUH INTERNATIONAL AG. Той е една от най-успешните компании за обувки в Европа, която развива дейност в единадесет страни - Австрия, Германия, Чехия, Словакия, Швейцария, Унгария, Полша, Словения, Хърватия, Румъния, а от март 2010 г. и в България.

WE LOVE SHOES! НИЕ ОБИЧАМЕ ОБУВКИТЕ!

HUMANIC е любимият адрес на маниаците на тема обувки в Европа и сезон след сезон предлага най-доброто от международната мода при обувките. HUMANIC е компания, отдадена на страстта към обувките, ето защо нарича своите клиенти shoemanic. Още от 1872 година!

„HUMANIC не е магазин като всеки друг, а рай за почитателите на обувките. Това е един друг свят, в който обувките сякаш растат по дърветата – те просто могат да бъдат набрани, откъснати.“ (клиентка на HUMANIC, 2009 г.). 

Информация за обувките с традиция

LEDER & SCHUH INTERNATIONAL AG


Концернът LEDER & SCHUH със седалище в Грац, Австрия, е една от най-големите компании за търговия с обувки в Европа. С навлизането си на пазара в България с марката HUMANIC, компанията LEDER & SCHUH вече е представена в единайсет европейски страни.

LEDER & SCHUH постоянно засилва присъствието си на пазара. Компанията-майка на успешните вериги за търговия на дребно HUMANIC, Shoe4You, Jello, Corti и Dominici е сред първите десет най-големи играчи в европейския обувен сектор. През последната година дружеството успява да достигне оборот от почти 500 млн. евро.

Групата LEDER & SCHUH разполага с повече от 340 магазина. От години насам компанията постоянно разширява своята търговска мрежа. Така през 2008 г. дружеството навлиза в Румъния и в Швейцария, през 2009 г. – в Хърватия. Повече от половината магазини на компанията се намират в Австрия. Там, както и в Словения, Словакия и Унгария, LEDER & SCHUH е лидер на пазара на обувки.

Традиция и компетентност в сектора на обувките

LEDER & SCHUH може да се похвали с опит, натрупан в продължение на 138 години. През 1872 г., с учредяването на обувното предприятие „D.H. Pollak & Co.“, се полагат основите на днешния концерн. За няколко години дружеството се превръща в най-големия производител на обувки в Централна Европа. Мрежата от филиали на дружеството се разпростира извън територията на Австро-Унгарската империя, чак до Истанбул и Берлин. По това време в София също има филиал на международния производител на обувки. Износът достига чак до Африка, Америка, Австралия и Индия. До началото на 90-те години на XX в. повече от 3 000 търговци на обувки от цяла Европа закупуват обувки от HUMANIC – както собствено производство, така и на други компании, които имат сключените договори за търговия на едро.

През 80-те и 90-те години групата LEDER & SCHUH разработва, наред с модния лидер HUMANIC, и други брандове: Dominici (дизайнерски марки във високия ценови сегмент), Jello (ценови лидер с предложения за цялото семейство), Corti (младежки обувки на ниски цени) и Shoe4You (маркови обувки на достъпни цени).

Международна експанзия

През 1991 г. с навлизането на HUMANIC на пазара в Унгария компанията започва да развива собствена магазинна мрежа в Европа. След две години LEDER & SCHUH открива първия си магазин в Прага, Чехия, а през 1994 г. с Shoe4You стъпва и на германския пазар. През 1994 г. LEDER & SCHUH престава да се занимава с производство и търговия на едро и насочва енергията си към изграждане на собствена магазинна мрежа. През следващите години HUMANIC отваря магазини в Словения (2000 г.), Германия (2002 г.), Словакия (2002 г.) и Полша (2005 г.). В момента – с навлизането на пазара в България – магазинната мрежа на HUMANIC се разпростира от Бремен до Загреб и от Берн до София.

LEDER & SCHUH поставя еднозначни приоритети в работата си. Ясната концепция за търговията на дребно, маркетинговите техники за популяризиране на търговските марки и международната мода при обувките на атрактивни цени спадат към конкурентните предимства на компанията. Групата LEDER & SCHUH е надежден работодател - през 2009 г. компанията осигурява заетост на повече от 3 500 служители, около половината от които извън Австрия.

За повече информация:


Gergana Nikolova
PR Executive
0896 66 56 76
0899 13 52 61
gergana.nikolova@viveka.bg

Източник:
Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1354