Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
11 Март 10, 08:31 / Автор: Sofia Advertising Company
РЕНОМО БЪЛГАРИЯ дава официален старт на дейността си на нашия и румънския пазар
РЕНОМО БЪЛГАРИЯ ООД официално даде старт на своята дейност на българския и румънския пазар с участието си на Българската Строителна Седмица. Компанията е единствения представител на висококачествените, екологични гипсови продукти с марка Alcibay и пемзени блокчета за зидария Tekno Bims.
РЕНОМО БЪЛГАРИЯ ООД официално даде старт на своята дейност на българския и румънския пазар с участието си на Българската Строителна Седмица. Компанията е единствения представител на висококачествените, екологични гипсови продукти с марка Alcibay и пемзени блокчета за зидария Tekno Bims. В бъдеще фирмата ще се стреми да предложи богата гама от строителни продукти на достъпни цени, затваряйки целия цикъл на строителството - блокчета за зидария, топлоизолационни продукти, гипсови продукти за довършителни дейности и др.

''РЕНОМО БЪЛГАРИЯ представя на българския и румънския пазар различни видове гипсови мазилки и продукти с утвърдената на европейския пазар марка Alcibay. Другият ни много силен продукт са блокчетата за зидария Tekno Bims, произведени от пемза, които се превърнаха в марка-лидер на турския пазар. Идеята ни за развитие е да осигурим на клиентите си всичко, което им е необходимо, на едно място, под един покрив'', каза г-н Найден Найденов, управител на компанията.

Продуктите Alcibay осигуряват здравослoвна среда на живот и комфорт поради това, че гипсът е напълно екологичен материал, използван от дълбока древност. Чрез своята добра въздухо- и паропропускливост, мазилките Alcibay спомагат за доброто влагорегулиране в помещенията, като не позволяват образуване на плесен. Имат много добри топлоизолационни качества, т.е. са енергоспестяващи. Освен с изключителната си белота, Alcibay улеснява работещите в строителния бранш със своята икономичност, лесното и бързо полагане и не на последно място - дълготрайността във времето.

Пемзените блокчета Tekno Bims са се превърнали в един от най-предпочитаните структурни материали в строителния сектор, заради своята лекота, високи топлоизолационни качества и устойчивост на земетресения и атмосферни влияния. Продуктите се произвеждат според европейските стандарти и се наложиха при строителството на къщи, хотели, бизнес центрове, молове, фабрики на турския пазар. Блокчетата са екологични, не съдържат токсични или вредни вещества. Благодарение на порестото си съдържание имат отлична топло- и звукоизолация. Сред останалите им предимства са добрата пожароустойчивост, лесното приложение и икономичността им. Поради порестия характер разходът на мазилка е нисък. Не на последно място е и добрият естетичен вид, който придават на сградите, благодарение на пастелния си цвят.

----------------------------------

Повече за производителите:

Производителят на Alcibay GİPS GELİŞTİRİLMİŞ İNŞAAT MALZEMELERİ VE PERLİTLİ SIVA SANAYİ A.Ş. е ориентиран изцяло към експорт, което е гарант за високото качество на продукцията и удовлетворяването на очакванията на многобройни клиенти от различни пазари. Разполага с две производствени бази в Анкара и Мерсин с общ капацитет 600 000 тона на година. Мазилките Alcibay са добре утвърдени на руския, украинския, българския и други европейски пазари.


Tekno Bims A.S. е основана в Невшехир, Турция, през 1978 г. с цел да предостави олекотени блокчета за зидария, произведени от пемза, на услугите на строителния сектор. След завършване на новата производствена линия през 2005 г., базата на Tekno Bims заема 5000 кв.м. затворено и 55 000 кв.м. отворено пространство. Компанията е сред пионерите в областта, произвеждайки по 130 000 блокчета на ден.

За Контакти:

Калина Зафирова-Делова
Sofia Advertising Company Ltd.
тел.: 02 928 29 63
мобилен: 0888 24 22 17
office@sofia-ad.bg
kalina@sofia-ad.bg

Източник:
www.sofia-ad.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1167