Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
16 Март 10, 16:23 / Автор: AMI Communications
HP подсилва серията ProBook с новите процесори Core i3/i5/i7 от Intel
София, 16 март 2010 г. HP показа три нови модела бизнес мобилни компютри, част от s-сериите на ProBook. HP ProBook 4320s (33.8 см. / 13.3 инча), HP ProBook 4520s (39. 6 см / 15.6 инча) и HP ProBook 4720s (42.9 см / 17.3 инча) са създадени за прагматични потребители, търсещи достъпни и функционални устройства с модерен дизайн.

София, 16 март 2010 г. HP показа три нови модела бизнес мобилни компютри, част от s-сериите на ProBook. HP ProBook 4320s (33.8 см. / 13.3 инча), HP ProBook 4520s (39. 6 см / 15.6 инча) и HP ProBook 4720s (42.9 см / 17.3 инча) са създадени за прагматични потребители, търсещи достъпни и функционални устройства с модерен дизайн.

Към s-сериите (standard) на HP ProBook се прибавят три нови модела с подобрени характеристики, нов дизайн и цветове. Те са предназначени за представителите на малкия и среден бизнес, като предлагат подобрена производителност с мобилните процесори на Intel от серите Core i3/i5/i7(1). И трите модела се предлагат с HD светодиоден дисплей със задно осветяване (LED). Устройствата сa снабдени с издръжлив на всекидневна употреба корпус от гладък алуминии в два цвята – бордо и „черен хайвер”.

Предлагащи се на цени от 999 лв.(2), s-сериите на HP ProBook осигуряват достъпна комбинация от характеристики в един напълно функционален ноутбук. Освен от новите процесори на Intel потребителите могат да избират между графична карта с висока разделителна способност на Intel или дискретна графична карта за по-добра работа с мултимедийно съдържание – ATI Mobility RadeonTM HD 4350, както и между различни възможности за безжична връзка.

И трите размера устройства от ProBook ще се предлагат с четец за карти SD, опционално Blu-Ray устройство и HDMI изход за представянето на презентации. Те са с влагоустойчиви клавиатури, а двата по-големи модела имат отделни клавиши с цифри за потребители, които използват по-често тази част на клавиатурата. Моделите разполагат и с усъвършенстван ClickPad, разпознаващ жестове с пръсти, за по-интуитивната и лесна работа с документи.

“Определено очакваме търсенето на бизнес мобилни компютри да се повиши и отново да достигне стабилен ръст през 2010 г. Малките и средни предприятия останаха по-предпазливи в първото тримесечие на годината, но с подновяването на нашето портфолио очакваме ситуацията да се промени.
Новите по-достъпни и изключително мобилни устройства с по-дълъг живот на батерията от серията HP ProBook са отлично решение за бизнеса през 2010 г.”, коментира Виржиния Недева, Маркетинг мениджър “Персонални системи” (PSG) в HP.

Новите модели от s-серията включват приложения, които улесняват работата с мултимедийно съдържание, и идват с инсталиран пакет ArcSoft TotalMedia. Той позволява на потребителите да гледат, редактират и създават видео и аудио файлове, без да се налага инсталирането на друг софтуер. Пакетът включват следните приложения: MediaImpression, TotalMedia LabelMaker, TotalMedia ShowBiz, TotalMedia Studio, TotalMedia Theater and WebCam Companion.

Иновации за мобилни професионалисти
Всички нови модели HP Probook са с приложение HP DayStarter(3). То позволява на потребителите да започнат работния си ден, още преди да са заредили Windows. Персонализиран екран, включващ календар, информация за състоянието на батерията и индикатор, показващ стартирането на Windows, ще се появи, докато операционната система продължава да се зарежда.

Повечето модели от серията HP ProBook включват приложенията HP QuickWeb, което позволява на потребителите да се свържат с мрежата за секунди, когато компютъра е изключен и HP Power Assistant, което помага за отчитането и управлението на разхода на енергия на устройствата в реално време. Това средство помага за намаляването на използваната електроенергия, за удължаване живота на батерията и за правилното отчитане на нуждите на потребителя.

Влизането в Windows и уеб сайтове е лесно и сигурно с приложението HP Face Recognition, част от HP Protect tools. А опционалният вграден четец за пръстов отпечатък добавя още една защита бариера и подобрява сигурността.

Централното администриране на устройства е улеснено чрез приложенията HP ProtectTools, които осигуряват лесно определяне и поставяне на мерки за сигурност за различните потребители и различните видове достъп. Те също така правят лесно отчитането на дейността на потребителите, предпазването и възстановяването на забравени пароли от лице със съответния достъп. Тези приложения са достъпни и за всички ProBook устройства, представени през 2010 г.

Цена и наличност (2)
- Моделите от s-серията на HP ProBook се предлагат в България от 1 март 2010 г. на препоръчителни цени, започващи от 999 лв. с ДДС.
За повече информация за продуктите, включително пълните им характеристики и снимки моля да посетите: www.hp.com/eur/notebooks.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.
Бележка за редакторите: Повече новини от HP, в т.ч. RSS връзки, могат да се намерят на адрес http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/.
(1) 64 bit Computing за архитектура на Intel изисква компютърна система с процесор, BIOS, операционна система, драйвери и приложения позволяващи 64 битова архитектура на Intel. Процесорите няма да работят (включително при работа на 32 бита) ако BIOS не позволява 64 битова архитектура на Intel. Работата може да варира спрямо хардуерната и софтуерната конфигурация. 

За повече информация посетете: www.intel.com/info/em64t.

(2) Препоръчителни цени. Реалните цени могат да варират.
(3) HP Tools partition (част от фабричния софтуер) трябва да бъде наличен, работещ и некодиран, Microsoft Outlook и HP QuickLook трябва да са инсталирани и потребителя трябва да активира приложението.

За контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP
тел. 02. 989 51 15, моб. 0885 769 556, E-mail: martin.maev(at)amic.bg

Източник:
AMI Communications


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1128