Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
21 Март 10, 11:54 / Автор: EventsTeam
Българска асоциация по управление на проекти (БАУП) представя дискусионен форум „Принципът на партньорството в управление на проектите за териториално сътрудничество на ЕС – възможни проблеми и добри практики”
На 25 март 2010 г., в гр. София за шести пореден път Българска асоциация за управление на проекти организира дискусионен форум за управление на проекти, в стремежа си да работи за утвърждаване на професионалния подход при разработването и изпълнението на проекти.
На 25 март 2010 г., в гр. София за шести пореден път Българска асоциация за управление на проекти организира дискусионен форум за управление на проекти, в стремежа си да работи за утвърждаване на професионалния подход при разработването и изпълнението на проекти. Темата на форума ще бъде „Принципът на партньорството в управление на проектите за териториално сътрудничество на ЕС – възможни проблеми и добри практики”.

Целта на мероприятието ще е да се обсъди в подходяща обстановка един от най-съществените моменти от работата по проектите за териториално сътрудничество, а именно работата и управлението на проекти в партньорство. Ще предоставим възможност на всички заинтересовани страни да представят опита и мнението си, да се представят и обсъдят различните гледни точки на партньорството и да се обменят практиките на работа. Всичко това през призмата на доброто управление на проекти.

Участниците ще имат възможност да задават и други въпроси, свързани с програмите за международно, междурегионално и трансгранично сътрудничество на Европейския съюз.

Форумът ще се проведе на 25 март 2010 г. (четвъртък), от 14 ч. в Зала А на БТТП, София, ул. Искър 9.

Допълнителна информация за БАУП:

БАУП е учредена на 10 април 2002 г. в гр. София. Мисията на БАУП е да допринася за устойчивото развитие на България, чрез подобряване качеството на реализираните проекти и тяхното професионално управление. От 09 октомври 2004 г. БАУП е пълноправен член на Международната асоциация по управление на проекти (IPMA).

В периода от учредяването си Асоциацията привлече значителен брой членове, проведе редица национални конференции и дискусионни форуми по управление на проекти, съдейства за въвеждането на дисциплини по управление на проекти във висшите училища, разработи Национални изисквания за компетентност по управление на проекти и въведе в България сертификационната система на Международната асоциация по управление на проекти (IPMA).

От 2008 г. БАУП извършва сертифициране на специалисти по управление на проекти за нива C и D на IPMA.

Лице за контакт: Александър Апостолов – Председател на УС на БАУП 

За връзка и допълнителна информация: тел.: 0884186525, e-mail: bpma@project.bg, www.project.bg

Източник:
БАУП

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6066