Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
24 Март 10, 11:13 / Автор: Българско Музикално Сдружение
Българско Музикално Сдружение с обновен уебсайт
Българско Музикално Сдружение изцяло обнови своя уебсайт – посетителите на сайта могат да се запознаят с новата визия, съдържание както и с версията на английски език.
24.03.2010 г. Българско Музикално Сдружение представя своя обновен уебсайт. Сайтът е с изцяло нова визия и съдържание както и с версия на английски език. От него можете да получите пълна и изчерпателна информация, относно работата на сдружението, реализираните и бъдещите проекти, артистичния репертоар, да се запознаете с изпълнителите, с които организацията работи и подпомага.

Вече пет години екипът на Българско Музикално Сдружение работи успешно за запазването на традиционната българска музика, подпомага много таланти за осъществяване на идеите им и сбъдване на мечтите им. Организацията се утвърди сред българската и международна общественост като една стабилна опора на културата и изкуството. Ето защо сдружението си поставя амбициозната задача и в бъдеще да следва своите идеи и принципи и да продължава да работи в името на българското изкуство, зачитайки новите арт тенденции и пазейки изконните български традиции. 

За да получите повече информация, относно новостите в уебсайта на Българско Музикално Сдружение посетете: www.bms-bg.org.

За Контакти: office@bms-bg.org

Източник:
Българско Музикално Сдружение

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1373