Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
24 Март 10, 15:01 / Автор: Media Spot
Смисълът на „живея” търсят създателите на проекта „JIVEYA.COM”
Смисълът на „живея” търсят създателите на проекта „JIVEYA.COM”. Страницата им във facebook само за дни е събрала 2000 приятели.
София, 24 март 2010г.

Какъв е смисълът на „живея”? Сред синонимите, изброени в речника са – съществувам, поминувам и др. Не лексикалния, а един друг смисъл на „живея” са успели да намерят създателите на най-новия и модерен онлайн магазин за цветя, който също се казва „Живея” /
jiveya.com/.

"Живея" е начин на мислене на хората, които ценят всеки прекрасен миг, който се случва в живота им, смятат създателите на проекта. „За нас работата с цветя не е задължение, а удоволствие. Това е умението да усетим емоцията на всеки отделен цвят и да намерим нейното най-добро съчетание, както и отговорността да предадем усещането - заредено с положителната енергия на нашите усмивки”, смята Вергиния Димитрова.

Създателите на проекта „JIVEYA.COM” смятат, че живеенето не се измерва само с делничните ни задължения. Те вярват, че да живееш означава да имаш отворени сетива за света около себе си. Да имаш очи за красивото, за детайлите, за мъничките моменти, които правят престоя ни на Земята смислен. „Да живееш означава също да имаш сетива за прекрасните ухания - на дъжд, на цветя, на пролет, на ... любов. Да имаш онази емоция, която понякога те кара дори да пророниш сълза от радост или тъга..” – убеден е екипът на „Живея”. Това са малка група от ентусиасти, които се опитват да борят кризата с ...цвят. „Кризата ни засегна сериозно, но ние смятаме, че можем да излезем по-бързо и мо-малко ранени от нея, ако отворим очите си за красивото. Според нас именно в едно цвете се крие този код – на красотата, емоцията и споделянето”, споделя Виргиния.

„Живея” е бутиково студио за подготовка на аранжировки, букети, кашпи и всичко, което може да бъде направено от и с цветя. От създаването преди дни на профила им във facebook, „Живея Красиво” имат вече 2000 приятели. За всички, които им изпратят съобщение в социалната мрежа, от цветното ателие обещават промоционален код за 20 процентова отстъпка в цената.

„Такъв е нашият подарък за Цветница, защото това е най-красивият празник на цветята. Иска ни се да заразим хората с нашата вяра, че в света ни има място за красотата и финеса и да споделим емоцията на цветята с тях.”, споделят от „Живея”.

За Контакти: office@mediaspot.bg

Източник:
www.mediaspot.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2514