Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
30 Март 10, 11:58 / Автор: "Делтасток" АД
“Делтасток” АД пуска първия реален форекс ECN/STP за физически лица
„Делтасток“ АД пуска своята нова система за Форекс ECN/STP търговия, която позволява на клиентите на компанията да търгуват при пълна прозрачност и ниски променливи спредове. Mодулът Level 2 на компанията дава възможност на трейдърите да следят котировките на водещи световни банки, брокери и маркет-мейкъри, да избират с кого да търгуват, както и впоследствие да проследяват при кого са изпълнени поръчките им.
30.03.2010, София, България – „Делтасток“ АД, глобален лидер в онлайн търговията с валута и договори за разлики върху акции, индекси и фючърси от всички водещи световни пазари, пуска първия реален Форекс ECN/STP модул, достъпен за физически лица. Новият модул Level 2 на компанията дава възможност на клиентите да търгуват с валута при пълна прозрачност на сключваните сделки. В реално време те могат да наблюдават наличните обеми в системата , цени и имената на съответните доставчици на ликвидност, сред които са големи и добре познати компании като “Deutsche Bank”, “FXCM” и “Interactive Brokers”. С L2 модула за ECN/STP Форекс търговия на “Делтасток”, клиентите на компанията получават изключително добри условия за сключване на сделки, достъпни единствено на междубанков пазар. Спредовете на валутните двойки достигат до 0.1 пипс в резултат от по-високата ликвидност и създаваната конкуренция между “Делтасток” и останалите котиращи в системата финансови институции.

С модула Level2 на “Делтасток” клиентите могат да виждат и избират с кой от доставчиците на ликвидност да търгуват, както и впоследствие да проследяват при кого е изпълнена поръчката им. Системата предлага и SMART-режим за подаване на поръчки, при който всяка поръчка автоматично се изпълнява на първата възможна най-добра цена при пълна дълбочина на пазара.

Безспорно предимство на модула за ECN/STP Форекс търговия на “Делтасток” е интегрирането му в онлайн платформата за търговия на компанията Delta Trading™, което дава възможност на клиентите да търгуват, както с фиксирани, така и с променливи спредове само с една сметка. По този начин те получават по-голяма свобода в своята търговия, като дори могат да отворят позиция с пускане на поръчка при фиксиран спред и по-късно да затворят същата позиция през ECN/STP (Level 2) модула на Delta Trading™.

Повече информация за възможностите за ECN/STP (Level 2) търговията през “Делтасток” може да намерите, ако посетите http://www.deltastock.com/bulgaria/platforms/level2.asp

Основни факти за „Делтасток“ АД:

„Делтасток“ АД е глобален инвестиционен посредник. Компанията оперира на пазара от 1998 г. и предлага на своите клиенти широка гама професионални инвестиционни продукти и услуги. Тя е регулирана от Комисията за финансов надзор (КФН) и извършва дейност в страните от Европейското икономическо пространство (ЕИП) по линия на свободно предоставяне на услуги и чрез клонове съгласно Директива 2004/39/ЕО на Европейския парламент относно пазарите на финансови инструменти (MiFID).
“Делтасток” АД предлага на своите клиенти възможности за търговия с валута, благородни метали, над 1000 ДЗР върху акции, индекси, борсово търгувани фондове (ETF), фючърси на суров петрол, стоки и др. Минималната сума за отваряне на сметка е 200 BGN,100 USD, EUR, GBP, CHF или 15 000 JPY. Платформата Delta Trading™ съчетава възможностите за търговия с фиксирани и променливи спредове в модула за търговия Level2 при спред от 0.1 пипс.
„Делтасток“ АД има офиси в Лондон, Мадрид, Букурещ и София. Компанията работи на международно ниво и има клиенти от над 60 страни. Обслужването им се извършва на осем езика - български, английски, френски, испански, румънски, руски, китайски и японски.

За повече информация относно „Делтасток“ АД, моля посетете нашия сайт www.deltastock.bg.

За контакти:

“Делтасток” АД
Росица Иванова
Email: pr@deltastock.com
Тел.: + 359 2 811 50 50

Източник:
www.deltastock.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4161