Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
01 Април 10, 08:05 / Автор: www.globale-kommunikation.net
Колко езици говорите?
Globale Kommunikation е специалист в преводите на съобщения от електронна поща, интернет-сайтове и различни фирмени документи от и на 24 езици.
Колко езици говорите?

Globale Kommunikation е специалист в преводите на съобщения от електронна поща, интернет-сайтове и различни фирмени документи. Ние работим с експерти специализирани в превода от/на 24 езика и в двете посоки. Много добър пример е интернет-сайта на www.facelift-gym.de, който вече е преведен на 7 различни езика. Вие можете да ни предоставите Вашите документите за превод под формата на Word 2003, Word 2007 и както и PDF файлове.

Един пробен превод може да Ви бъде усъществен разбира се безплатно. Ние Ви предлагаме преводачески услуги не само на изключително ниски цени, а и с отлично качество. Всички преводачи са носители на езика, на/oт който трябва да бъде извършен превода, имат дългогодишен опит в тази област и са специализирани в различни сфери.

Собственикът, г-жа д-р. Алонги е следвала романска и немска фиологии във Франция и САЩ. Тя е работила освен това като инхаус-трейнер в продължение на 14 години при БМВ в Грийнвил, Северна Каролина.
Дори ако е необходимо Вашите документи да бъдат преведени на труден език, тогава екипът на Globale Kommunikation ще потърси и ще Ви намери подходящия и най-изгоден преводач, за да можем да Ви предложим конкурентноспособна цена. Вече предлагаме и прессъобщения в интернационални он-лайн портали на 20 езика, както и Voice-Over Translation.

Също така имаме сключено търговско партньорство с интернет-доставчика Felix Teske (www.itm-media.de). С този партньор предлагаме специално изготвени тесктове за търсачки в Интернет, чрез които можете да увеличите възможността Вашия интернет сайт да бъде октрит през популярната търсачка Google. Ако имате нужда от превод на текстове на няколко езика, моля пишете на д-р Алонги. Тя ще се радва да Ви консултира безплатно. Ако имате допълнителни въпроси или ценови запитвания, пишете на Globale Kommunikation. Формуляр за контакт ще намерите на www.globale-kommunikation.net. По този начин ще получите за броени минути информация отностно Вашето ценово запитване.

За Контакти:

тел.: +49 (089) 72609739
факс: +49 (089) 9982906876
e-майл: nardina.alongi@yahoo.de

Източник:
http://www.globale-kommunikation.net/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5238