Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
08 Април 10, 14:35 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Инвеститорът GTC: проектите ни в България за молове от международната верига за търговски комплекси Galleria вървят по план
Международната верига за търговски комплекси Galleria стъпва чрез GTC в Стара Загора, Варна и Бургас. Galleria Stara Zagora и Galleria Varna са в напреднала фаза, a миналия месец приключи и първата фаза по изграждането на Galleria Burgas.
8 април 2010 г. Трите проекта на GTC у нас се движат по план. Международната верига за търговски комплекси Galleria стъпва чрез GTC в Стара Загора, Варна и Бургас. Galleria Stara Zagora и Galleria Varna са в напреднала фаза, a миналия месец приключи и първата фаза по изграждането на Galleria Burgas. Морският проект е ситуиран в бившата индустриална зона на града и е сред най-перспективните според мениджмънта на GTC, тъй като по настоящем това е единственият район в Бургас, където е възможно разрастване и развитие на нови жилищни и търговски площи. В непосредствена близост до Galleria Burgas големи вериги от типа Big box като Кауфланд, Практикер и Mobbo вече са отворили врати, а Айко предстои да бъде открит.

Проектът в най-напреднала фаза, Galleria Stara Zagora, ще отвори врати в края на август тази година. Голяма част от търговските площи в него вече са заети, като инвеститорът се надява до пусковия срок да има заетост до 85 – 90%.

В началото на миналия месец бе обявено официалното подписване с модния гигант Inditex, който ще присъства с четири марки освен в Стара Загора и в Galleria Varna и Galleria Burgas.
Фактът, че големи модни марки се доверяват на GTC за навлизане в градове извън столицата, говори за позициите на компанията на международно ниво. Тези марки си партнират с GTC в други държави и добрите бизнес отношения са предпоставка за сътрудничество и на нашия пазар. Партньорството с GTC осигурява на компании като Inditex, които искат да изградят своя магазинна мрежа извън столицата, присъствие в три града наведнъж. 

Говорейки за трите проекта под марката Galleria, Ивана Божичевич, маркетинг и лизинг директор в GTC, сподели, че паралелно с желанието си да осигури световно познати марки за търговските си центърове, инвеститорът отделя специално внимание на местния бизнес и наемателите. Мисията на Galleria е да промени понятието за мол в големите български градове. Идеята е тези центрове да се превърнат в оживени средища на социален живот - любимо място за шопинг, срещи и забавление.

За международна компания като GTC е много важна синергията в работата в екипа – неслучайно в различните офиси на инвеститора заедно с местните специалисти работят и чужденци. Този стил е сред факторите на успеха при крупните инвестиционни проекти, в които се е специализирала компанията.

За своите проекти в региона GTC става носител на няколко престижни отличия. В конкурса за наградите Real Estate Quality в Централна и Източна Европа за 2009 г. компанията е удостоена за трети път с приза “Предприемач на годината в Централна и Източна Европа”. През 2007 г. Globe Trade Centre S.A. бе обявен за най-добрия предприемач в Югоизточна Европа в номинациите за наградите Europa Property SEE Real Estate.
------

Бележки до редакторите

GTC България е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), една от водещите инвеститори в Централна и Източна Европа. Фирмата навлиза на българския пазар с четири проекта за търговски центрове GALLERIA, част от едноименната международна верига: Galleria Stara Zagora, Galleria Varna, Galleria Burgas и Galleria Russe.

Globe Trade Centre S.A. (GTC) е създадена в Полша през 1994 г. В момента е сред водещите инвеститори в Централна и Източна Европа. GTC активно развива бизнес в 10 страни от региона: Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Хърватска, България, Словакия, Украйна и Русия, като съсредоточава инвестициите в столиците на тези страни. Понастоящем портфолиото на GTC включва 130 проекта. GTC е дружество, листвано на Варшавската фондова борса.

Награди:
GTC получава много награди и отличия за дейността си в региона. В конкурса за наградите Real Estate Quality в Централна и Източна Европа компанията е удостоена с приза “Предприемач на годината в Централна и Източна Европа” за 2009г., 2007г. и 2004 г., както и със специален диплом, “Company of Distinction 2004”. През 2007г. Globe Trade Centre S.A. бе обявен за най-добрия предприемач в Югоизточна Европа в номинациите за наградите Europa Property SEE Real Estate.

За повече информация:

Виктория Иванова Т: 470-91-30

Мениджър Връзки с медиите М: 089 565-58-22

Агенция Интеримидж Е: victoria.ivanova@interimage.bg www.interimage.bg 

Източник:
Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1168