Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
08 Април 10, 14:56 / Автор: PR Agency Anettevents
Специалисти обменят опит на СПА конференция
Западни и родни специалисти обменят опит в търсенето на баланс между душата, духа и тялото по време на Петата национална СПА конференция „Рехабилитация, балнеотерапия, козметика“, която се откри днес в петзвездния хотел Helios Spa & Resort на Златни пясъци. Гост лектори са д-р Волфганг Ортнер и д-р Курт Скларски от Австрия, д-р Петя Пийлер от Германия и Марк Роджерс от САЩ.
8 април 2010 г., Златни пясъци. Западни и родни специалисти обменят опит в търсенето на баланс между душата, духа и тялото по време на Петата национална СПА конференция „Рехабилитация, балнеотерапия, козметика“, която се откри днес в петзвездния хотел Helios Spa & Resort на Златни пясъци. Гост лектори са д-р Волфганг Ортнер и д-р Курт Скларски от Австрия, д-р Петя Пийлер от Германия и Марк Роджерс от САЩ.

Тазгодишната среща е посветена на проблемите с дегенеративните и възпалителните ставни заболявания, пренапрягането на крайниците, на различни дефекти на гръбначния стълб и др. По време на четиридневния форум ще бъдат представени различни практики за лечение и възстановяване, както и ефектът от приема на биохранителни продукти от гледна точна на източната медицина. Участниците в конференцията, които изявят желание, ще бъдат обучени в изкуството на Юмейхо масажа – система от терапевтични практики, която възстановява вътрешния баланс. Интересни лекции са предвидени и в програмата по дерматология и козметика, където ще бъдат демонстрирани най-новите лазерни биотехнологии за подмладяване. 

Конференцията по традиция се провежда в хотел Helios Spa & Resort, един от най-новите луксозни комплекси на Златни пясъци, разполагащ с най-големия и впечатляващ център за възстановяване и красота в страната – Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic. Комплексът е уникален по своите възможности и разполага с 35 луксозно обзаведени индивидуални терапевтични помещения със собствено озвучаване. Всеки ден повече от 400 души могат да проведат своята естетична, възстановителна и лечебна терапия за лице и тяло. Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic е разположен върху 2300 квадратни метра площ. Това го превръща в идеално място за теоретичното и практическото обучение на кадри в областта на рехабилитацията, балнеологията и китайската медицина. Участниците в конференцията, освен да се квалифицират, могат и лично да се възползват от предлаганите в комплекса релаксиращи и възстановяващи процедури. 

В Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic човек постига баланс между духа и тялото – едно ново състояние, отговарящо на личните нужди, свързани с физическото и емоционалното здраве, красотата и отличното самочувствие. Лекторските курсове, водени от висококвалифицирани лекари и кинезитерапевти, ще разкрият уникалните възможности за възстановяване и тонизиране на тялото, както и най-съвременните грижи за красотата.

За повече информация: 

Helios Spa & Resort, Невена Китова, специалист маркетинг и продажби, моб. тел. 0885 55 65 76; е-mail: nevena@helios-spa.com

Източник: PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1628