Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

Вземи в gLOG
12 Април 10, 10:09 / Автор: Marketor
“Правни въпроси и начално финансиране” е темата на третата среща за Награда EMPOWER
Срокът за кандидатстване за наградата е от 1 май до 1 юни.
София, 12.04.2010 г.
“Правни въпроси и начално финансиране” е темата на третия обучителен семинар от конкурса за „Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи”. Месечната среща ще се проведе на 15 април 2010 г., в Зала 6 на НДК. Презентатори този път ще бъдат Дейвид Бътс, управляващ партньор в CMS Cameron McKenna, Иван Христанов, съосновател и екс-финансов директор на JetFinance, Павел Езекиев, управляващ директор на NEVEQ Capital Partners и Томас Хигинс, председател на Фондация „Empower United”. Модератор на месечната среща е Борислав Стефанов – заместник-изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции. 

Наградата EMPOWER е най-голямото национално състезание за млади предприемачи със специален фокус върху иновациите и първа награда в размер на 100 000 лева. В конкурса могат да вземат участие предприемачи, които имат идея за нов бизнес, или са стартирали компании преди не повече от една година. Изискването е ръководителят на кандидатстващия екип да е на не повече от 35 години.

До май 2010 г. участниците, които имат желание да научат повече за предприемачеството, могат да участват в откритите обучителни месечни семинари с гост лектори изявени бизнес лидери и експерти. Семинарите ще помогнат на младите предприемачи да структурират своите идеи и да ги оформят в бизнес план, като крайният срок за подаване на кандидатурите е 1 юни 2010 г.

Общите условия и документите за участие в най-голямото национално състезание за бизнес идеи на млади хора, са достъпни на сайта на Фондация Empower United – www.empower.bg.

Конкурсът „Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи” се осъществява от фондация „Empower United” с щедрата подкрепа на американския народ чрез Американската агенция за международно развитие (ААМР). 

Програмата се провежда със съдействието на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и с подкрепата на Фондация Моторола, CMS Cameron McKenna, AES (Ей И Ес) и Адеко България. Организационни партньори на Наградата EMPOWER са JobTiger, Центъра за предприемачество и управленско развитие (СЕЕD) и Асоциацията за подпомагане на академичната общност (АПАО). Медийни партньори на инициативата са вестник Дневник, Дневник.бг, Дир.бг и телевизия EBF.

„Empower United” е нестопанска организация, чиято мисия е да създава възможности за българските граждани и компании да реализират пълния си потенциал. Тя обединява съмишленици с богат опит и фокус върху най-добрите световни практики и новаторски методи в полза развитието на лидерските и предприемачески умения и професионалната квалификация в България.

ПРОГРАМА

18:00 – 18:30

Настаняване на участниците

18:30 – 20:00

Семинарна част с участието на

Дейвид Бътс
Управляващ партньор

CMS Cameron McKenna

Иван Христанов
Съосновател и екс-финансов директор

JetFinance

Павел Езекиев
Управляващ директор

NEVEQ Capital Partners

Томас Хигинс
Председател

Фондация Empower United

Модератор:

Борислав Стефанов

Зам. изпълнителен директор

Българска агенция за инвестиции
20:00

Коктейл

Фоайе под Зала 6

Конкурсът „Награда Empower за изключителни млади предприемачи” се осъществява от фондация Empower United с щедрата подкрепа на американския народ чрез Американската агенция за международно развитие (ААМР).
Програмата се провежда със съдействието на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и

с подкрепата на Фондация Моторола, CMS Cameron McKenna, AES (Ей И Ес) и Адеко България.

Организационни партньори на Наградата Empower са JobTiger, Центъра за предприемачество и управленско развитие (СЕЕD) и Асоциацията за подпомагане на академичната общност (АПАО). Медийни партньори на инициативата са вестник Дневник, Дневник.бг, Дир.бг и телевизия EBF.

Съдържанието на тази прес-информация е отговорност на фондация „Empower United” и не отразява непременно становищата на ААМР или Правителството на Съединените американски щати.

За повече информация: 

Радослав Цонов, Empower United, radoslav.tsonov@empower.bg, +359 2/ 819 45 74

Източник: 
MARKETOR

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1555