Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Почивка

Вземи в gLOG
15 Април 10, 08:52 / Автор: PR Agency Anettevents
Гергьовден – изненади за именниците край морето
Атрактивни пакетни цени, национална кухня за празника и други изненади за деца и именници са част от промоционалните предложения. Предвидените за празничните дни от 5 до 9 май цени започват от 169 лева на човек за тридневен пакет на база „Всичко включено в цената”.
Със своите 350 хотела в 30 страни „Сол Мелиа” е водеща испанска верига на пазара, както в градовете, така и в курортите. Обслужването на клиенти от много и различни националности дава възможност на компанията да посреща и обслужва успешно туристи от цял свят.

Опитът на веригата да работи с туристи от различни националности и култури, помага на компанията да посреща в своите хотели разнообразните празници по целия свят по оригинален начин, като непрестанно изненадва своите клиенти. И тази година хотелите на „Сол Мелиа” локализирани на българското Черноморско крайбрежие: "Мелиа Гранд Ермитаж", „Сол Луна Бей Ризорт”, "Сол Несебър бей", "Сол Несебър маре", „Сол Несебър Палас, отварят врати за своите клиенти за един от най-българските празници - Гергьовден.

Атрактивни пакетни цени, национална кухня за празника и други изненади за деца и именници са част от промоционалните предложения. Предвидените за празничните дни от 5 до 9 май цени започват от 169 лева на човек за тридневен пакет на база „Всичко включено в цената”.

Съобразените с икономическите условия цени са доказателство за изключително гъвкавата политика на компанията и желанието клиентът да бъде поставен на първо място, защото в туристическия бранш доволният клиент е единствената гаранция за успешно развитие на бизнеса. Едновременно с това, нивото на обслужване на хотелите категоризирани с 4 и 5 звезди, се запазва изключително високо. Цел на компанията е привличане на повече български туристи и предлагане на все повече разнообразни условия за настаняване.

За улеснение на всички желаещи да посрещнат Гергьовден край морето, компанията „Сол Мелиа” предлага единен електронен адрес за резервации за всички хотели:

sales@solmelia-bg.com,

на който освен резервация може да се направи и конкретно запитване за цени и условия в отделните хотели включени в празничната промоция.

Повече за „Сол Мелиа”

"Сол Мелиа" е водещата испанска хотелска верига при градските и ваканционните хотели, 12-та по големина верига в света. Компанията е създадена през 1956 г. от Габриел Ескарер Хулиа и е базирана на Палма де Майорка. Компанията управлява над 350 хотела с 85 хил. легла в 30 страни под седем марки - Meliа Hotels & Resorts, ME by Meliа, TRYP Hotels, Sol Hotels, Paradisus Resorts, Sol Meliа Vacation Club и Innside. Към момента веригата разполага с над 3000 стаи, което се равнява на повече от 35% от капацитета на международните хотелски вериги по нашето Черноморие.

Гордост за компанията е хотел Сол Луна Бей Ризорт, който през 2009 г. попадна в групата на 99-те най-одобрявани хотела според оценките на гостуващите, публикувани в Holiday Check. Всяка година порталът, който е най-големият и влиятелният от този вид, публикува носителите на своите специални награди в ТОП 99 на хотелите по света. През 2009 г. своя глас са дали 330 000 души. В класацията са включени хотели от зимни и морски курорти. Сред топ дестинациите са Египет, Испания, България, Турция, Доминиканската република, Тунис, Гърция, Тайланд, Италия, ОАЕ, Германия, Австрия и Швейцария.

Сол Луна Бей е единственият български хотел в ранг листата.

За повече информация:

Анета Недялкова
PR Agency Anettevents
+359.887.989.029
anet@anettevents.com 

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5434