Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
14 Април 10, 18:59 / Автор: ПР Агенция Crossroads България
СуперХостинг.БГ е генерален спонсор на Р2Р конференцията
С лекция на тема „Хостинг в облака или облак в хостинга”, посветена на бъдещето на хостинг услугите, управителите на компанията Любомир Русанов и Методи Дреновски ще открият програмата в поток WebTech 2010.
Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ за поредна година е генерален спонсор на Р2Р конференцията, която ще се проведе на 24 и 25 април 2010 г. във Велико Търново. С лекция на тема „Хостинг в облака или облак в хостинга”, посветена на бъдещето на хостинг услугите, управителите на компанията Любомир Русанов и Методи Дреновски ще открият програмата в поток WebTech 2010. Тяхната лекция ще започне на 24 април, от 14:00 ч. в Зала Преслав на Интерхотел „Велико Търново“.

„Р2Р конференцията се наложи като водещото ежегодно събитие на българската общност от уеб програмисти, дизайнери и маркетолози. От него са се зародили не една и две идеи, повлияли на бранша, а сред гост – лекторите винаги има световни имена в сферата на интернет технологиите. Ние сме изключително доволни от участието си на миналогодишното издание на форума и затова подкрепата на тазгодишната конференция е повече от логична стъпка за нас” - посочва Любомир Русанов.

P2P Конференцията във Велико Търново е едно от най-популярните събития за уеб-програмиране и бизнес в мрежата, което стъпва на традициите на популярни прояви, като WebTech, barCamp и blogCamp. Форумът ежегодно привлича българската уеб общност, а сред лекторите на предишни негови издания са били световно известни имена като Ричард Матю Столман, Дерек Ретанс, Ландон Брадшоу, Марко Хасинен, Кай Арно и др.

За компанията 

СуперХостинг.БГ е компания, чиято основна дейност е в областта на хостинг услугите. Под тази търговска марка тя предлага уеб хостинг, регистрация на домейн, във виртуални и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн и др. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се хостинг компания на българския пазар.

Източник: ПР Агенция Crossroads Bulgaria, Konsultirai.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1115