Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
19 Април 10, 14:24 / Автор: AMI Communications
Първите “Plug and Print” лазерни принтери вече са на пазара от HP
София, 19 април 2010 г. – HP усъвършенства серията принтери HP LaserJet Pro с нова технология - „Plug and Print”. Тя позволява на клиентите да започнат да принтират до две минути след включване на устройството, без да инсталират софтуер и драйвъри от CD. Достатъчно е само да свържат своя компютър с принтера чрез USB кабел.
София, 19 април 2010 г. – HP усъвършенства серията принтери HP LaserJet Pro с нова технология - „Plug and Print”. Тя позволява на клиентите да започнат да принтират до две минути след включване на устройството, без да инсталират софтуер и драйвъри от CD. Достатъчно е само да свържат своя компютър с принтера чрез USB кабел.

Новата серия монохромни принтери с функция HP Smart Install включва HP LaserJet Pro P1102/P1102w – един от най-енергийно ефективните принтери на планетата, мултифункционалните устройства HP LaserJet Pro M1132/M1212nf и моделите HP LaserJet Pro P1566/P1606dn.

“Нашите клиенти търсеха лесен печат и ние им го предлагаме. Вече ги няма неудобните дискове и свалянето на драйвери”, коментира Асен Георгиев, Маркетинг и продуктов мениджър, „Решения за печат” (IPG) в НР. “HP Smart Install е бъдещето на принтирането”, добави той.

Лазерните принтери с HP Smart Install
Новата продуктова линия HP LaserJet Pro е с изчистен дизайн в черно и бяло. Устройствата осигуряват добри резултати на много достъпна цена, което дава възможност на малкия и среден бизнес да използва последната технология на НР и като допълнение да намали вредното си влияние върху околната среда.

Принтерите имат и новата технология Auto-On, която интелигентно отчита дейностите на потребителите. Например, когато дадена задача е изпратена до принтера, тя автоматично го „събужда” от режим на дълбока хибернация. Auto-On се допълва от Auto-Off, която от своя страна автоматично определя режима на устройството и го изключва, когато няма подадени задачи.

С технологията HP Auto-On/Auto-Off новият лазерен принтер HP LaserJet Pro P1102 може да намали до 72% разходите за електроенергия в сравнение с предшественика си. Принтерите използват и оригинални консумативи на НР с енергийно ефективен тонер, който намалява разхода за електроенергия с до 35% за всяка отпечатана страница в сравнение с предходните модели.

— Достъпният и компактен HP LaserJet Pro P1102 е с опция за безжична мрежа, което го превръща в първия модел на компанията от този клас, поддържащ Wi-Fi. Той е и най-малкият и най-достъпен лазерен принтер на HP. Моделът се отличава с бързина и професионално качество на разпечатките, лесен за употреба контролен панел и технологията HP Auto-On/Auto-Off.

— Mногофункционалните устройства HP LaserJet Pro M1132/M1212nf имат всички характеристики на лазерните принтери, които в момента са на пазара и в същото време са на едни от най-ниските цени. Те имат, функциите HP Auto-On/Auto-Off и HP Instant-on Copy, а някой от тях са и с вградени мрежови възможности и факс. Освен това на малкия и среден бизнес се предоставя възможността да копира двустранно ID карта на една страница с функцията ID Copy.

— Принтерите HP LaserJet Pro P1566 и HP LaserJet Pro P1606dn предлагат изключително качество и производителност за малкия и среден бизнес. С висока скорост на принтиране, автоматичен двустранен печат за пестене на хартия и вградена мрежова функционалност. Тези нови настолни принтери предоставят на клиентите шанса да увеличат продуктивността си при извършването на всекидневни си дейности.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP
т: 989 51 15, E-mail: martin.maev@amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1608