Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
22 Април 10, 17:36 / Автор: AMI Communications
Стратегиите за аутсорсинг на печатни услуги на НР позволяват на организациите да се възползват от силата на мрежата и да подобрят продуктивността на крайния потребител
София, 22 април 2010 г. – HP представи нова платформа за услуги - HP MPS Smart Decision Suite. Тя позволява на клиентите, които използват решенията за аутсорсинг на печатни услуги (Managed Print Services - MPS) на НР да анализират, отчитат и предвиждат нивата на употреба на техните устройства за печат.
София, 22 април 2010 г. – HP представи нова платформа за услуги - HP MPS Smart Decision Suite. Тя позволява на клиентите, които използват решенията за аутсорсинг на печатни услуги (Managed Print Services - MPS) на НР да анализират, отчитат и предвиждат нивата на употреба на техните устройства за печат.

Освен нея НР представи решението за мобилен печат HP ePrint, което е базирано на технологията HP CloudPrint и се предлага за устройствата BlackBerry®. Това решение е резултат от стратегическото сътрудничество между HP и Research in Motion’s (RIM), обявено през миналата година и е първото приложение от стратегията на HP, ePrint. Решението ще се предлага и на публични места чрез обектите на Fedex Office и Hilton Worldwide и ще осигурява на потребителите сигурен дистанционен печат.

Клиентите, които наскоро избраха MPS на НР включват ISS Facility Services, America First Credit Union и Rosemount Inc.

“Нашите клиенти искат от нас да внесем ред в техния набор от печатни устройва, където в повечето случаи цари хаос. Днес ние не само можем да им покажем доказано връщане на инвестициите, ние можем да им предложим правилната комбинация от интелигентни устройства, MPS инструменти и решения за документооборот – събрани в един MPS договор, позволяващ ясно измерване на резултатите”, коментира Брус Далгрен, Старши вицепрезидент, „Управление на корпоративни решения”, “Решения за печат” (IPG) в НР.

Управление на средата с цел увеличаване на прозрачността и ефективността
С цел по-доброто управление HP MPS Smart Decision Suite съчетава възможностите на крайния потребител с инфраструктурните услуги. Чрез увеличаването на прозрачността на IT инфраструктурата и достъпа до печатни устройства, решението позволява предоставянето на уеднаквени глобални стандарти и процеси. Това осигурява на клиентите стратегически поглед на работата на устройствата, наличност на решения, разположението на устройствата, достъп до информация в реално време и като резултат подобрена ефективност и намаляване на разходите.

За да помогне на клиентите да подобрят работата си, НР разви приложението HP Web Jetadmin. То позволява на IT отделите да конфигурират мрежовите и свързаните чрез USB устройства, както и да наложат правила и политики за печат, включително дейности като автоматичен двустранен печат и контрол на употребата на цветен печат.

Подобряване на документооборота за засилване на продуктивността и намаляване на разходите
В сътрудничество с RIM HP обяви наличността на HP ePrint Enterprise, което позволява на потребителите да печатат документи от Blackberry® устройства. Решението дава възможност за печат, както от принтери, които са част от мрежата на потребителите, така и на места поддържащи HP ePrint, включително Hilton Worldwide и FedEx Office.

HP ePrint – много локации, предлагащи HP ePrint работят благодарение на мрежата от обществени принтери PrinterOn®, наречени PrintSpots®. PrinterOn е партньорът на НР, отговарящ за мрежата от принтери на различни локации, включително Hilton Worldwide

- Повече от 1 300 хотела в портфолиото от марки на Hilton Worldwide разполагат с PrintSpots в мрежата на PrinterOn, включително Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels и Homewood Suites от Hilton.

- Освен това, FedEx Office също въвежда решението в своята мрежа състояща се от повече от 1 800 обекта.
Решенията за печат в големи обеми HP Enterprise Production Print включват различни опции за печат, както на място в организацията, така и извън нея в отделен печатен център.

- HP Virtual Print Center е портал на НР, който се предлага на MPS клиентите. Чрез него потребителите могат да произвеждат, управляват и разпространяват печатни материали.

Измерими и гъвкави MPS
HP продължава да предлага най-широкото и гъвкаво снабдяване на своите MPS клиенти. Различните възможности за ценообразуване включват: Level Pay – плащане на равни месечни вноски с изравняване спрямо истинското потребление, Base + Click – клиентът заплаща месечно определена базова вноска, която покрива инсталирания хардуер и неговото обслужване, плюс сумата, покриваща изразходените консумативи (или броя отпечатани страници за последния отчетен период).

Освен това компанията разполага и с гъвкави финансови решения и услуги за обратното изкупуване на устройствата на клиента, които се предлагат от HP Financial Services - допълнителни услуги на компанията за изплащане и управление на активите през целия им жизнен цикъл.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP,
тел: 02/ 989 51 15, E-mail: martin.maev(at)amic.bg

Източник: AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4401