Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Неправителствен сектор

Вземи в gLOG
25 Април 10, 14:14 / Автор: Сдружение “МЛАДЕЖКИ ГЛАС”
В името на по-чиста и красива България се подписаха Сдружение “МЛАДЕЖКИ ГЛАС” и СНЦ “Природа за България”
Общата цел на двете организации и членовете им е да си сътрудничат за опазване на околната среда и възпитаване на ценности сред младите да се грижат за по-чиста природа около нас.
Press Release 26.04.2010

Споразумение за съвместна работа и сътрудничество помежду си в бъдещи инициативи и мероприятия подписаха този уикенд ръководствата на Сдружение “Младежки Глас” и Сдружение “Природа за България”. Общата цел на двете организации и членовете им е да си сътрудничат за опазване на околната среда и възпитаване на ценности сред младите да се грижат за по-чиста природа около нас. Сдружение “Младежки Глас” и членуващите към него в Клуб “Екология” младежи до момента са реализирали няколко инициативи, сред които засаждане на дръвчета, почистване на гора във Ветрен и събиране на мнения в “Бяла книга” от гражданите на Бургас за по-добра екология. СНЦ “Природа за България” организира съвсем скоро мероприятие за почистване на местността “Ловджийска чешма” край с. Росен. Младите природозащитници са ангажирали тази седмица сформирането на местна инициативна група младежи от местността, които да провеждат мониторинг на вече почистената и облагородена местност. Повод за подписването на споразумение между двете организации е желанието на членовете им да работят заедно по тези инициативи. Планира се обща кръгла маса и поредица от дискусии в училищата от представители на двете сдружения. СНЦ “Младежки Глас” има до момента над 1200 члена от Бургас и страната, като един от дванайсетте клуба към Сдружението е създаден от млади еколози и е профилиран именно в възпитаването на традиции сред младите за опазване на българската природа. СНЦ “Природа за България” е наскоро учредено гражданско обединение на млади личности, които вече са няколко стотин и работят активно за общата кауза, която ги е обединила. 

“Днес в Бургас поставихме основите на едно добро сътрудничество в името на по-чиста и красива България” – коментира Николай Стоилов, зам. Председател на СНЦ “Природа за България”.


Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС”
Централен Офис и Контакти:
гр. Бургас 8000, к-с "Славейков", Адм. сграда 3S СОТ (до бл. 55), ет.2, офис №4
офис мениджър / тел: +359884041210
PR и Връзки с Обществеността: +359884800261

e-mail: mladezhkiglas@gmail.com
website: www.fly.to/MG2007
FaceBook Official: www.welcome.to/MG2007
Twitter: www.twitter.com/mladezhkiglas
MySpace: www.myspace.com/mladezhkiglas
YouTube: www.youtube.com/mladezhkiglas

Членство в Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС”
Link: http://dox.bg/files/dw?a=dbbf1fed8d

Станете почитател в официалната фен-страница на МЛАДЕЖКИ ГЛАС:
http://www.facebook.com/pages/MG-MLADEZKI-GLAS/116557401694790

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4577