Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
27 Април 10, 15:27 / Автор: БАПРА
Шестте най-успешни PR агенции у нас бяха отличени в пилотното издание на BAPRA Bright Awards
Publicis Marc Group спечели голямата награда в конкурса BAPRA Bright Awards - Агенция на годината. Компанията е победител и в категорията Кампания за устойчиво развитие. All Channels Communications се пребори за две отличия съответно в категориите Иновативна кампания и Комуникационна кампания на годината. Globul грабна голямата награда в категорията Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел. В категорията Специално събитие отличие получиха InterImage.
27 април 2010 г., София. Шестте най-успешни PR агенции у нас бяха отличени в пилотното издание на BAPRA Bright Awards, съобщи Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА). На бляскавата церемония в хотел Шератон присъстваха представители на бизнес организации, дипломати, политици, PR практици и представители на международното жури.

Publicis Marc Group спечели голямата награда в конкурса BAPRA Bright Awards - Агенция на годината. Компанията е победител и в категорията Кампания за устойчиво развитие. All Channels Communications се пребори за две отличия съответно в категориите Иновативна кампания и Комуникационна кампания на годината. Globul грабна голямата награда в категорията Кампания, реализирана от вътрешен PR отдел. В категорията Специално събитие отличие получиха InterImage. Наградените компании получиха грамота и специално изработена статуетка.

„Горд съм с факта, че 12 агенции обединиха усилия, за да се случат първите BAPRA Bright Awards. Оценявам конкурса като много голям успех за БАПРА и съм щастлив, че се включиха и нечленове на БАПРА. Поздравявам журито за перфектно свършената работата“, коментира Максим Бехар, председател на БАПРА.

Припомняме ви, че 22 агенции с 59 проекта участваха в първото издание на конкурса за професионални награди в областта на PR-а в България – BAPRA Bright Awards. 7 членно международно жури с президент легендарния авторитет в PR бизнеса Пол Холмс оцени проктите на родните PR агенции и определи победителите в шестте категории.

За БАПРА:

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. Асоциацията е представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България. За изминалите 9 години БАПРА допринася за повишаването на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение както към клиентите, така и към своите колеги.

За допълнителна информация:

Велеслава Жерева, All Channels | PR, тел. +359 2 434 03 70, моб. +359 878 601 759

Ивелина Николова, M3 Communications Group, Inc., тел. +359 2 818 70 10, моб. +359 886 71 77 72. 

Източник: БАПРА

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.476