Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
29 Април 10, 23:59 / Автор: Списание ENTERPRISE
Бизнес събитието на годината провокира сериозен интерес от страна на малкия и среден бизнес и предприемчиви български студенти
Над двеста представители на български компании, млади предприемачи и журналисти, станаха част от първото по рода си бизнес събитие в България - MySuccess.bg: “За Вашия успех – практически опит от ТОП мениджъри в България”, организирано от списание ENTERPRISE
Това бе първото по рода си събитие в България, което събра на едно място ТОП мениджъри, управляващи изцяло български компании - Белла България, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Киров АД, Асарел Медет АД, ВМ Финанс Груп, Сирма Груп Холдинг, Софарма Трейдинг и 60К АД.

Сесиите бяха структурирани така, че да кореспондират към конкретните нужди на участниците, както и да ги доближи максимално до практическия аспект на работата в успешни български компании.

Всички участници се обединиха около твърдението, че финансовата криза е възможност за иновативни компании и предприемчиви мениджъри да постигнат успех, както и средство за регулиране на пазарната икономика в страната. Грижата за клиентите, инвестицията в маркетинг кампании, креативните идеи, както и запазването и развитието на основния капитал на всяка една фирма – нейния екип, бяха изтъкнати като основни антикризистни мерки в сегашната икономическа ситуация.

За разлика от много бизнес форуми - MySuccess: “За Вашия успех – практически опит от ТОП смениджъри в България”, организиран от списание ENTERPRISE предложи открита платформа за комуникация между хора с различен бизнес бекграунд.

За първи път в България бе осъществен и т.н. “networking” - възможност за организирани лични срещи между лекторите и участниците, която предаде допълнителна стойност на събитието и позволи на всички да контактуват с успешни български бизнесмени.

Освен лекционни панели, по време на конференцията се осъществиха редица дискусии, които предизвикаха активния интерес на публиката. По време на дискусията Финансиране на бизнеса и Европейски проекти по ОП Конкурентноспособност, ОП Човешки ресурси и ОПАК, бяха повдигнати въпроси за новите фондове, възможностите за кандидатстване и работата с държавната администрация.

Дискусионните панели „Маркетинг, Продажби“ и „Стратегии, Иновации и ИТ“ привлякоха вниманието на участниците, давайки им възможност да коментират практически казуси с експерти от различни области.

За първи път в България по време на MySuccess.bg бе представен и интерактивния метод „Жива книга“. Представители на Консултантската компания ЗАЕДНО демонстрира пред всички участници този нов метод за дискусии по важни теми в реално време. От 2000г. той се прилага успешно в страни като Великобритания, САЩ, Австралия, Израел и много други. Това бе първото използване в България на този способ в сферата на бизнеса.

Всички участници във форума коментираха, че са вдъхновени от участието си в събитието и че контактът с настоящи и бъдещи партньори, както и с млади предприемачи, пълни с енергия и идеи, са от изключистелна важност.

Събитието бе отразявано в реално време онлайн на адрес: http://mysuccess.bg/. На страницата на форума потребителите имаха възможност да се информират относно основните акценти по време на сесиите. Във фен страницата на списание ENTERPRISE във социалната мрежа Facebook бяха публикувани снимки от двата конферентни дни.

Mysuccess.bg - Първата Бизнес Конференция „За Вашия успех – практически опит от ТОП Мениджъри в България” се осъществява със спонсорството на ДЗИ – част от KBC group, NESCAFÉ® Gold и подкрепата на Фондация Америка за България, Microsoft България, Стоун Компютърс и Домейн Бойар, както и подкрепата на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.

Медийни партньори са вестник БАНКЕРЪ, Българско национално радио, Българските карти – www.bgmaps.bg, списание „Твоят Бизнес“, Business Week България, Darik News, Dir.bg, Econ.bg, радио FM+, вестник Класа, Радио Fresh, “Кривицки и Сие”, Mail.bg, Metroreklama, радио Star, Events.bg, NetInfo, Profit.bg, Моите пари - moitepari.bg , Expert.bg Pixelmedia и Projectmedia.

За повече информация:

http://mysuccess.bg 

Надя Гогова, 0894 426 239
Маркетинг Мениджър
Сп. ENTERPRISE
ул. Г.С. Раковски 147, ет. 5

Източник:
Списание ENTERPRISE

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.4339