Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
16 Април 10, 15:24 / Автор: AMI Communications
HP става Официален партньор на отбора на Renault във Формула 1
HP обяви сключването на 2-годишно партньорство с отбора на Renault във Формула 1 за сезоните 2010 и 2011. Така в най-високо технологичния спорт двете компании ще разширят партньорството, което започнаха миналата година.
София 15 април 2010 г. – HP обяви сключването на 2-годишно партньорство с отбора на Renault във Формула 1 за сезоните 2010 и 2011. Така в най-високо технологичния спорт двете компании ще разширят партньорството, което започнаха миналата година.

HP и отборът на Renault във Формула 1 имат три основни цели:

да заздравят технологичното си сътрудничество
да представят общите си ценности за иновации, постижения и съревнование, свързани със спорта
да се увеличи познаваемостта на марката HP и възприемането й от клиентите в развиващите се пазари
Технологията HP на първо място - от завода до склада

Това спонсорство отвежда технологичното партньорство, започнато миналата година, до едно ново равнище. Отборът на Renault във Формула 1 ще използва технологичните решения на НР, за да подобри представянето си. Използването на високо производителните сървърни платформи на НР ще помогне за разработване на още по-мощни инструменти за дигитална симулация. Renault ще развие комуникацията във висока разделителна способност (HD) с помощта НР SkyRoom - решението за провеждане на видео конферении. Отборът ще намали вредното си влияние върху околната среда чрез „зелени” центрове за данни и работни станции, позволяващи рециклиране на 90% и нисък разход на електроенергия.

“Имаме удоволствието да посрещнем един световен лидер, какъвто е HP, в своята мрежа от партньори,” коментира Джерард Лопес, Председател на отбора на Renault във Формула 1. “Състезанието Формула 1 е доказало способността си да разширява представянето на различни марки по цял свят и ние сме горди, че отборът на Renault ще бъде партньор на HP в осъществяването на тази цел.”

“Собственикът на отбора - компанията Genii Capital, вярва, че състезанието Формула 1 може да бъде използвано и като платформа за силно бизнес развитие. Надяваме се, че HP може да разработи нови бизнес предложения чрез B2B платформата на Genii Capital и достъпа до вълнуващи технологични възможности на Mangrove Capital.”

HP и Renault - споделени ценности

Освен технологичните аспекти в сърцето на това партньорство стоят ценностите, които отборът на Renault във Ф1 и HP споделят: иновации, високи очаквания, състезателен дух, стратегия, лидерство и, разбира се, отборна работа.

Ерик Кадор, Старши вицепрезидент на HP PSG за региона на ЕМЕА (Европа, Близкия Изток и Африка), коментира: “Очаровани сме от факта, че ще заздравим партньортството си с групата на „Renault Nissan” и ще осигурим на отбора на Renault най-добрата технология, за да ги подкрепим в преследването на победата.”

HP в сърцето на Формула 1

Като част от това 2-годишно партньорство HP ще се наслади на отлично представяне във всички комуникационни канали на отбора на Renault, включително, разбира се, и в най-новия автомобил на Renault във Формула 1 - R30.

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.113