Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
05 Май 10, 12:08 / Автор: Клуб Zaggituning
Магазин за мечти - Zaggituning center отвори врати!
Първия собствен тунинг магазин на ZAGGITUNING LTD е вече факт. Мисията ни е да сме конкурентноспособни на пазара и да се развиваме в най-добрата посока. Zaggituning Design Studio се наложи с изцяло авторските и индивидуални проекти, които създава. Те са като едни шедьоври в сравнение с „клонираните“ тунинг проекти по улиците, които всеки е виждал.
Ориентирани сме предимно към различните и ексцентрични подобрения. Студиото предлага изработка на цялостен тунинг по индивидуален проект. Нашите дизайнери ще изработят най-добрия проект за Вас, който да Ви отличава от множеството подобрени коли по улиците.

Работата с тунинг автомобили неминуемо създава много нови познанства и приятелства. Това беше и основната причина за раждането на едно ново тунинг общество – сплотено в семейството на Zaggituning Fan Club. Вратите му са отворени за всички фенове, приятели и почитатели на изкуството „тунинг“.

От броени дни магазин Zaggituning center вече работи на ълни обороти. При Нас можете да намерите, както цялостни тунинг пакети, брони, прагове, анти крила, спойлери, така и: авточасти, автокозметика, фолио, аларми, парктроник системи, ксенон, фарове, стопове, спортни аксесоари, мото принадлежности, стелки,кар аудио и мултимедия, камери, модулни системи, спртни филтри, мр3 TV, DVD, тасове, джанти, гуми, GSM апарати, аксесоари и сервиз, каски, инструменти, тапицерий, и др.

Предлагаме още:

Подготовка и изработка на дизайнерски тунинг проекти, тенекеджийски и бояджийски услуги, камера за боядисване, денонощна пътна помощ, LSD (lambo style doars), AIRBRUSH, всички видове застраховки, ГО, поръчка и изработка на лепенки, трейбали, стикери и надписи, проектиране и изработка на уеб сайтове.

Очаквайте СКОРО информация, къде и как можете да получите ПОКАНА-ТАЛОН за ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ, която ще Ви позволи да ползвате редица преференции и отстъпки в деня на откриването. Промо пакети и много изненади.

Членовете на ZAGGITUNING FAN CLUB ползват БЕЗСРОЧНА отстъпка в магазин ZAGGITUNING CENTER, за неограничен брой покупки. А за всички останали сме отворили ЦЕНОВИ ПРОЗОРЕЦ всеки ден между 12 и 14 часа - 10% отстъпка от всички закупени стоки!

Адреса ни е: Красно село, ул. Княгиня Келментина бл. 193 ZAGGITUNING CENTER (до пазар Красно село)
Работно време: Понеделник – Събота от 10 до 19ч. Неделя от 10 до 16ч.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАШИЯ МАГАЗИН ЗА МЕЧТИ !!

Контакти: 0878 888 188, 0878 138 588, 0896 030 700, 02/41 72 077

zaggituning@abv.bg

SKYPE: zaggituning_center

facebook: http://www.facebook.com/zaggituning

Източник: http://studio.zaggituning.com/magazin-za-mechti/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4715