Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
10 Май 10, 22:35 / Автор: Проджекта
„Малка лилава книга за НЕстандартното мислене” с премиера в България
Уникалната „Малка лилава книга за НЕстандартното мислене” направи своята премиера в България.
Книгата е издадена от Проджекта и може да се свали безплатно в електронен вид (PDF) от www.debono-bg.com. Книгата дава информация за техниките за нестандартно мислене, разработени от Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена, признат за водещ световен авторитет в областта на творческото мислене и иновациите. Тези техники са прости, практични и мощни. Малката лилава книга се издава във връзка с предстоящия семинар на Едуард де Боно в София – Зала 1 на НДК.

В книгата са посочени редица примери от реалното прилагане на техниките за постигане на по-голяма бизнес ефективност. Представени са и документирани резултати за възвръщаемостта на инвестициите в обучение и приложението на техниките (например, в един от цитираните случаи, приложението на нестандартното мислене е довело до увеличаване на ефективността с 40% и възвръщаемост от 2648%).

Описано е използването на техниките за творческо мислене от хора с различна роля в обществото – от неграмотни миньори, които никога не са ходили на училище, до Нобелови лауреати; от деца до президенти на мултинационални корпорации. Посочените примери са свързани с решаването на широк кръг бизнес задачи – от намаляване на броя на отсъствията от работа, до разработване на иновативни продукти и подобряване на бизнес процесите, водещо до спестяване на десетки милиони долара годишно.

Книгата е предназначена за широк кръг мениджъри на всички нива, специалисти в областта на маркетинга и рекламата, директните продажби, иновациите, управлението, обучението, образованието, администрацията и развитието на човешките ресурси, както и за всички, които се стремят да подобрят своята лична ефективност и ефективността на своите екипи и организации.

„Малка лилава книга за НЕстандартното мислене” може да се изтегли от www.debono-bg.com.

За допълнителна информация: 

Проджекта, тел. (02) 9831094, 9835324

За Контакти:

Проджекта ООД
Тел: 02/9831094, 02/9835324

Източник:
www.debono-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1345