Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
06 Май 10, 14:04 / Автор: Сиела
СИЕЛА и ЕКОНТ ЕКСПРЕС ИНВЕСТИРАТ В РАДОСТ ЗА ДЕЦАТА, КАТО ДАРИХА НА ДВЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ 6 ИГРОВИ СЪОРЪЖЕНИЯ. Кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова и кметът на община Подуяне, г-жа Ева Митова откриха новоизградените детски съоръжения
Двете детски градини ОДЗ № 69 „Жар птица” и ЦДГ № 173 „Звъче” получиха по три детски игрови съоръжения на обща стойност 9000 лв. . В подкрепа на програмата на Столична община за обновяване на детските градини в София, Сиела и Еконт Експрес с отворено сърце дават своя принос като финансират изработването и монтажа на шест детски площадки. В деня на откриването децата получиха още подаръци за над 4000 лв.
СИЕЛА и ЕКОНТ ЕКСПРЕС ИНВЕСТИРАТ В РАДОСТ ЗА ДЕЦАТА, КАТО ДАРИХА НА ДВЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ 6 ИГРОВИ СЪОРЪЖЕНИЯ

Кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова и кметът на община Подуяне, г-жа Ева Митова откриха новоизградените детски съоръжения.

4 май 2010 г.

Двете детски градини ОДЗ № 69 „Жар птица” и ЦДГ № 173 „Звъче” получиха по три детски игрови съоръжения на обща стойност 9000 лв. В подкрепа на програмата на Столична община за обновяване на детските градини в София, Сиела и Еконт Експрес с отворено сърце дават своя принос като финансират изработването и монтажа на шест детски площадки. С този проект Еконт Експрес и Сиела изразяват своята социална ангажираност към децата на община Подуяне, където са разположени главният логистичен център на Еконт и новата, модерна сграда на Сиела.

Социалната дейност на Сиела и Еконт Експрес е добре посрещната от деца, родители и ведомства и е подкрепена от кмета на гр. София, г-жа Йорданка Фандъкова и от кмета на Община Подуяне, г-жа Ева Митова, които на 4 май 2010 в ЦДГ „Звънче” на официално празненство откриха шест новоизградени детски съоръжения, дарени на детски градини ОДЗ № 69 „Жар птица” и ЦДГ № 173 „Звъче”. На празненството присъстваха още г-н Юрий Алкалай, директор „Развитие” на Еконт Експрес, Логистична група Еконт; г-н Веселин Тодоров, изпълнителен директор на Сиела; г-жа Дора Германова, директор 173 ЦДГ, г-жа Иванка Милева, директор 69 ОДЗ; директори на други детски градини, родители, представители на двете фирми Сиела и Еконт експрес.

Официалните гости бяха приветствани от децата с песни и таци и детските усмихвки и аплодисменти не стихнаха през цялото празненство. На откриването децата получиха и още подаръци на стойност над 4000 лв. Всички 400 деца от двете градини получиха книжка с приказки, за всяка група - по един приказен детски замък, издания на Сиела, а директорите на двете детски градини получиха годишен абонамент за експертна информационна система Сиела Образование, модули Директор и Финанси и сп. Е-образование. По време на откриването пристигна и експресна пратка за децата, доставена от куриерите на Еконт експрес, с подарък от Българската федерация по софтбол, чийто председател е Юрий Алкалай, с подарък – пълна екипировка за един отбор, необходима за провеждането на тренировки. С това се стартира и Програма за обучение на децатапо софтбол по детските градини.

Желанието на Еконт Експрес и Сиела е децата да растат в сигурна и здрава среда, да споделят смях и игри в приветливи и модерни детски градини. Това е първото мероприятие, с което Сиела и Еконт Експрес се включват в инициативата на общинската администрация за подобряване условията в детските заведения. Еконт Експрес и Сиела и занапред ще продължат да инвестират в радост и добро настроение за децата.

За Контакти:


Ася Димитрова
Мобилен: 088 8 24 21 52
e-mail: assia@ciela.net
Маркетинг и комуникации
Сиела софт енд паблишинг
www.ciela.net

Източник:
www.ciela.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1576