Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Реклама

Вземи в gLOG
13 Май 10, 15:11 / Автор: Публисис МАРК Груп
Дейностите на световната верига Leo Burnett за България се поемат от звено към Публисис МАРК Груп
Групата, управлявана от Николай Неделчев, е част от третия по големина световен комуникационен холдинг Publicis Groupe, собственик на рекламните агенции Leo Burnett, Publicis и Saatchi&Saatchi, веригите за медиапланиране и купуване ZenithOptimedia и StarcomMediavest Group, както и на специализирани агенции за дигитални комуникации и ПР.
София, 13 май 2010 г. – От началото на месец май 2010 г. дейността на световната рекламна верига Leo Burnett в България ще се осъществява от специализирано звено към Публисис МАРК Груп. Групата, управлявана от Николай Неделчев, е част от третия по големина световен комуникационен холдинг Publicis Groupe, собственик на рекламните агенции Leo Burnett, Publicis и Saatchi&Saatchi, веригите за медиапланиране и купуване ZenithOptimedia и StarcomMediavest Group, както и на специализирани агенции за дигитални комуникации и ПР.

Създаването на агенция Leo Burnett към Публисис МАРК Груп е част от световния процес по интегриране на дейностите на веригите, собственост на Publicis Groupe. 

„Звеното към Публисис МАРК Груп ще предоставя услуги, отговарящи на световните стандарти за качество и креативност, прилагани от Leo Burnett по света и съм уверен, че тази промяна ще донесе допълнителна стойност към обслужването на клиентите” - каза Никола Новелоне, Изпълнителен директор на Leo Burnett за Централна и Източна Европа.

„Ефективното самостоятелно развитие на различни водещи марки и звена в Публисис МАРК Груп ни дава увереност, че интегрирането на Leo Burnett ще бъде успешно и агенцията ще заеме полагащото й се лидерско място. 

Потенциалът на Групата ни и лесният достъп до различни комуникационни практики като дигитални решения, ПР и BTL решения, ще даде допълнително предимство на Leo Burnett за предлагане на иновативни и успешни комуникационни решения” – коментира Николай Неделчев, Изпълнителен директор на Публисис МАРК Груп.

За допълнителна информация:

Димитър Манлиев
02/43 40 790, 0896 786 736

За Публисис МАРК Груп 

Публисис МАРК Груп е една от най-големите структури в областта на маркетинговите комуникации в България, развиваща своята дейност повече от 15 години. Групата е пълноправен партньор на Publicis Groupe за България. Публисис МАРК Груп обединява 12 специализирани агенции: Publicis MARC, Saatchi&Saatchi, Leo Burnett (агенции за рекламно обслужване), ZenithOptimedia (агенция за медийно планиране и купуване), ZedDigital Cybermark (агенция за интерактивен маркетинг), Публисис Диалог (агенция за директен маркетинг, интерактивни и BTL активности), Публисис Кънсалтънтс | МАРК (водеща агенция за PR обслужване), Carre Noir (агенция за корпоративен дизайн), Прагматика (агенция за маркетингови проучвания), Конекта (специализирана агенция за телемаркетинг), ХепиЕнд (аудио, видео и печатно производство) и MarketEyes (агенция за проучвания чрез метода “мистериозен купувач”).

Publicis Groupe е най-голямата комуникационна мрежа в Eвропа и трета по големина в света. Основана е през 1924 година в Париж. Притежава агенции в 109 държави и 229 града по света, сред които световните рекламни вериги Publicis, Saatchi & Saatchi и Leo Burnett.

Източник:
Publicis Consultants | MARC

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1115