Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
13 Май 10, 23:26 / Автор: PR Agency Anettevents
"Варна Тауърс" подкрепи официално тържественото честване на 90-та годишнина на Икономически университет – Варна
На заключителното за всички събития белязали 90-та годишнина на университета, Тържествено събрание-концерт, което се проведе на 10 май във Фестивален и конгресен център-Варна, присъстваха Президентът на Република България Георги Първанов, Главният секретар в Министерството на образованието, младежта и науката Красимир Вълчев, Кметът на гр. Варна Кирил Йорданов, Председателят на Варненска търговско-промишлена палата Иван Табаков, ректори на университети от гр. Варна и цялата страна и други.
Уникалният търговско-развлекателен и административен център, който предстои да отвори врати до края на 2010 година, подкрепи официалните чествания на 90-та годишнина на Икономически университет-Варна, с което направи заявка, че ще преобърне представата за традиционен „мол”!

„Варна Тауърс” е една от малкото компании отзовали се в помощ на многобройните тържества по повод годишнината на най-старото Висше търговско училище във Варна – гордост не само за морската столица, но и за науката и образованието в България като цяло.

Решението за финансовото съдействие идва в следствие на увереността на мениджърския екип на „Варна Тауърс”, че помощта на големите търговски компании може да бъде от значителна полза за развитието на образованието и практическата реализация на младите професионални кадри с икономически специалности.

На заключителното за всички събития белязали 90-та годишнина на университета, Тържествено събрание-концерт, което се проведе на 10 май във Фестивален и конгресен център-Варна, присъстваха Президентът на Република България Георги Първанов, Главният секретар в Министерството на образованието, младежта и науката Красимир Вълчев, Кметът на гр. Варна Кирил Йорданов, Председателят на Варненска търговско-промишлена палата Иван Табаков, ректори на университети от гр. Варна и цялата страна и други. Наред с тях гости на събитието бяха представители на мениджърския екип на „Варна Тауърс”, за които бе изключителна чест да са част от честванията на 90-та годишнина на най-старото Висше търговско училище - университет, който се ползва заслужено с висок авторитет и все по-успешно се интегрира в европейското образователно и изследователско пространство.

В този дух на взаимопомощ и постигане на общи обществено значими цели, „Варна Тауърс” със своята модерна архитектура и уникални съоръжения, а вече и със заявката за социално ангажирана компания, ще се стреми да спомогне за превръщането на морската ни столица в един от най-модерните европейски градове.

За Контакти: PR Agency Anettevents

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.8469