Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
16 Май 10, 19:18 / Автор: M-Tel
М-Тел ще представи революционни технологични решения в рамките на Шестата световна среща на българските медии във Виена
Медийното събитие на годината - срещата на българските медии от цял свят, организирана от БТА с подкрепата на М-Тел, ще бъде открито утре, 17 май в Тържествената зала на Австрийската национална библиотека.
Медийното събитие на годината - срещата на българските медии от цял свят, организирана от БТА с подкрепата на М-Тел, ще бъде открито утре, 17 май в Тържествената зала на Австрийската национална библиотека.

М-Тел е спонсор на събитието за трета поредна година. Телекомът е основен партньор на медийната среща във Виена, която е подходяща платформа за среща и диалог между медиите, правителствата и общините на Австрия и България. Подкрепата на компанията е инвестиция в утвърждаването на партньорски отношения с българското правителство и със Софийска община.

Иновативни продукти и услуги като електронен училищен дневник, дистанционно управление на отоплението в обществени сгради, интегрирано решение за диагностично-консултативните центрове и услуга за ползване на мобилни билети в градския транспорт са част от предложенията, които главният изпълнителен директор на М-Тел Андреас Майерхофер ще представи в рамките на панела „Столици на 21 век”. Участие в него ще вземат кметът на София Йорданка Фандъкова, заместник-кметът Минко Герджиков и други представители на големия бизнес в България.

„Традиционното ни участие и подкрепата, която оказваме за важни обществени събития, позиционира М-Тел като надежден партньор в областта на телекомуникациите и сериозен инвеститор в българското общество. Мобилните технологии трябва да се впрегнат в помощ на администрацията и на бизнес инвестициите за по-добър живот. В тази посока са и разработените от нас предложения, които първи ще предложим като иновационен лидер. Те ще доведат до по-ефективна общинска дейност и ще улеснят ежедневието ни”, коментира Андреас Майерхофер, главен изпълнителен директор на М-Тел.

Шестата световна среща на българските медии ще бъде открита от премиера на България Бойко Борисов. В церемонията ще участват също кметовете на Виена и София Михаел Хойпел и Йорданка Фандъкова, Ханес Аметсрайтер, главен изпълнителен директор на Telekom Austria Group, част от която е компанията генерален спонсор на форума М-Тел, както и главният изпълнителен директор на компанията Андреас Майерхофер. На откриването, наред с представители на български медии от целия свят, ще присъстват интелектуалци, творци и хора на изкуството. 

Корпоративни комуникации
Мобилтел ЕАД
0882 201 221

Източник: Grain Advertising

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123