Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
17 Май 10, 15:11 / Автор: ВМ Финанс Груп
Eкипът на АВЕНДИ отново с високо отличие за добри резултати
На годишната Дистрибуторска конференция на DIAGEO, водеща световна компания за производство и търговия с премиум алкохолни напитки, която се проведе в края на м. април в Естония, екипът на Дивизия „Напитки” в АВЕНДИ получи специална награда - „Най-добри в развитие на марката Johnnie Walker”.
На годишната Дистрибуторска конференция на DIAGEO, водеща световна компания за производство и търговия с премиум алкохолни напитки, която се проведе в края на м. април в Естония, екипът на Дивизия „Напитки” в АВЕНДИ получи специална награда - „Най-добри в развитие на марката Johnnie Walker”. На срещата участваха делегати от 28 страни, в които бизнесът на DIAGEO се представлява от партньори - дистрибутори.

„Фирмата ни бе номинирана за постижения в три категории: „Най-добри в развитие на марката Johnnie Walker”, „Най-добри в друг бранд уиски” и „Побеждаване на конкуренцията”. Взехме наградата за Johnnie Walker, най-важната марка на DIAGEO за региона. България бе страната с най-много номинации”, сподели г-н Ян Скварил, Изпълнителен директор на АВЕНДИ.

„Признанието потвърждава още веднъж отговорността и усилията, които демонстрира екипът на АВЕНДИ през изминалата трудна година. Вярвам, че на база на натрупания опит от предходната година, през 2010 г. колегите ще положат всички усилия, за да върнат бизнеса към растеж. Изцяло разчитам на изключително добрия и талантлив мениджърски екип на АВЕНДИ за развитието на съвместния ни бизнес”, коментира г-н Николай Младенов, Търговски директор на DIAGEO за България и Сърбия.

През април 2009 г., след 8 годишна съвместна работа, DIAGEO и АВЕНДИ обявиха продължаване на партньорството си в България за още 5 години напред. Отговорността за управлението на маркетинговите активности за продуктите на DIAGEO премина изцяло към АВЕНДИ, за да може партньорството и инициативите, върху които се фокусират усилия, да бъдат по-близки до пазара и да отговорят адекватно на динамично променящите се нужди и нагласи на консуматора в България.

Екипът на АВЕНДИ е високо ценен от DIAGEO и до момента има 7 отличия. Най-актуалните от тях - през 2006 г. печели награда „Най-добър партньор на DIAGEO - Централна и Източна Европа” за постигане на значителен ръст на продажбите на българския пазар. През 2007 г. идва отличието „Най-добри резултати в категорията скоч”, благодарение на иновативни маркетингови активности във всички канали на продажба. Наскоро екипът получи признание - „Най-добре изпълнена Програма за Коледа” в Централна и Източна Европа. По актуални данни на International Wine and Spirit Report (www.iwsr.co.uk) от м. май т.г., през последните 3 години DIAGEO e No. 1 по продажби на българския пазар, Johnnie Walker е най-продаваната вносна алкохолна марка в България.
* * * * *

За Diageo: DIAGEO (www.Diageo.com) е водеща световна компания за производство и търговия с премиум алкохолни напитки. Портфолиото на компанията включва първокласни продукти в три категории - високо алкохолни напитки, вино и бира. Най-познатите сред тях: Smirnoff, Johnnie Walker, Captain Morgan, Baileys, J&B, José Cuervo, Tanqueray, Guinness, Crown Royal, вината Beaulieu Vineyard и Sterling Vineyards, и Bushmills Irish whiskey.
DIAGEO развива своя бизнес в повече от 180 пазара по света. Компанията е листвана на Лондонската (DGE) и Ню Йоркската (DEO) стокови борси. DIAGEO има офиси в близо 80 страни, в които работят повече от 20 хиляди служители. Производствените й мощности се намират по цял свят, включително и във Великобритания, Ирландия, САЩ, Канада, Испания, Италия, Африка, Латинска Америка, Австралия, Индия и Карибите.
Компанията е създадена през 1997 г. след сливането на GrandMet и Guinness, а централният й офис е в Лондон. Думата DIAGEO идва от латинската дума „ден” (dia) и гръцката „свят” (geo). Символичното значение на словосъчетанието е, че с продуктите на DIAGEO хората празнуват всеки ден, навсякъде по света.

За АВЕНДИ: АВЕНДИ (www.avendi-bg.com) е компания на холдинговото дружество ВМ Финанс Груп (www.vmfgroup.com), една от най-големите на българския пазар в областта на маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни потребителски стоки на световни производители.
Авенди е една от най-динамично развиващите се компании на българския пазар през последните няколко години. Доказателство за това са и признанията, които компанията получава, традиционно заемайки челни места в класациите „Най-добър работодател" в България и Централна и Източна Европа, както и в ежегодната класация на в. „Капитал” – „Капитал 100”. Компанията е награждавана многократно за най-добър партньор в региона, от световните марки, които представя и развива на нашия пазар.
Марките, които Авенди развива на българския пазар, са на световни компании като – Diageo, Ferrero, HiPP, Kotanyi, Salov Group, Riso Scotti, Moet Henessy, 3M, Arcor и много други. Създадената дивизионна структура (храни, напитки и импулсни продукти) осигурява организация на работа, която гарантира фокус върху управлението и развитието на всеки един продукт, каналите за дистрибуцията му и съответните маркетингови активности, допринасящи за добрите продажби.

За Контакти: gbendurska@vmfgroup.com

Източник:
www.avendi-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.7451