Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
18 Май 10, 11:06 / Автор: debono-bg.com
Започна регистрацията за семинара на Едуард де Боно в България
Официално започна регистрацията за семинара, който Едуард де Боно ще проведе в София, Зала 1 на НДК на 23.09.2010 г. Това събитие e дългоочаквана и единствена възможност за много хора да се срещнат с Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена – и да научат как неговите широко приветствани концепции за "ново мислене" могат да бъдат приложени за иновации, бизнес развитие и растеж в периода след кризата.
Едуард де Боно се ползва със световна известност като пръв авторитет в областта на творческото мислене и иновациите. Неговите концепции са движеща сила за иновациите, лидерството, творчеството и решаването на проблеми. Ексклузивните му инструменти и методи, които са особено популярни в бизнеса, дават удивителни резултати в организации по целия свят.

Събитието ще привлече повече от 1000 български и международни лидери - предприемачи, изпълнителни директори, мениджъри на различни нива, публични лидери, лидери в областта на иновациите, творчеството и маркетинга, създатели на общественото мнение, представители на медиите. Семинарът е подходящ и за всички, които се стремят да подобрят своята лична ефективност и ефективността на своите екипи и организации.

Във връзка със семинара на Едуард де Боно в България, организаторите издадоха уникалната „Малка лилава книга за НЕстандартното мислене”, която дава информация за техниките за нестандартно мислене, разработени от Едуард де Боно. Книгата може да се свали безплатно в електронен вид (PDF) от www.debono-bg.com.

За Контакти: 02/ 9831094, 02/9835324

Източник:
http://debono-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.122