Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
20 Май 10, 14:26 / Автор: iZone.bg
iZone.bg продължава да усъвършенства новия начин на пазаруване онлайн
София, България, 20 май 2010 г. iZone.bg, специализираният онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, продължава да усъвършенства новия начин на пазаруване, който предлага.
София, България, 20 май 2010 г. iZone.bg, специализираният онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, продължава да усъвършенства новия начин на пазаруване, който предлага.

Само няколко месеца след създаването си iZone.bg предоставя още по-голям избор на най-новите модели мобилни компютри и дигитална електроника, както и още по-големи отстъпки. За да задоволи потребностите и очакванията на своите клиенти, iZone.bg подобри и навигационната архитектура на сайта. Вече във всеки един продукт в категория „Мобилни компютри” потребителите ще открият нови функционалности, които несъмнено ще улеснят избора им. Това са „Полезна информация”, „Етикети”, „Сходни продукти”, „Коментари” и „Видео”.

„Полезна информация” предоставя изключително пълна и актуална информация за избрания модел преносим компютър, както и линкове към най-изтъкнатите технологични източници с допълнителни данни. За да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, създадохме и секция „Видео”, която съдържа подбрани ревюта. „Сходни продукти” пък предоставя най-близките по функционалност и цена модели до избрания мобилен компютър”, сподели г-жа Моника Атанасова, маркетинг мениджър на iZone.bg.

Вече всеки потребител на онлайн магазина освен да гласува за любимите си модели, може и да споделя мнението си за тях в секция „Коментари”. А частта „Етикети” ще му помогне да търси още по-лесно ключовите параметри, от които се интересува, измежду останалите мобилни компютри на сайта.

Новостите в електронния магазин не свършват дотук! iZone.bg предлага все по-богат избор на най-новите продукти с последните технологии на пазара – само в Зоната за нови продукти. Докато в Зоната на спестяванията могат да бъдат открити все повече горещи промоции с отстъпки от 100 до 500 лв.

„Разгледайте обновения iZone.bg! Гласувайте за Вашите любими модели и напишете коментари! Вашата обратна връзка е изключително важна за нас, за да продължим да Ви бъдем полезни като усъвършенстваме непрекъснато изгодния начин на пазаруване онлайн!”, каза г-жа Моника Атанасова.

За да разгледате усъвършенствания начин на пазаруване, моля посетете http://iZone.bg.

За iZone.bg

iZone.bg е специализиран онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, който предлага най-атрактивните отстъпки в България и най-новите продукти с последните технологии на пазара. iZone.bg предоставя голям избор на продукти с гарантирано качество, сигурен и изгоден начин на пазаруване, спестяване на време.

Онлайн магазинът осигурява по-бърз и по-лесен достъп до най-актуалната и обективна информация за новостите в сферата на дигиталните технологии. Фокусът върху желанията и потребностите на потребителите на iZone.bg гарантира непрекъснатото развитие и усъвършенстване на електронния магазин, за да могат клиентите да се забавляват, докато пазаруват лесно, удобно и приятно онлайн.

* * *

За допълнителна информация:

Моника Атанасова
Маркетинг мениджър
iZone.bg - The New Way of Shopping
тел.: 0887 100 000, 02/ 91 555 70
m.atanasova@iZone.bg
www.iZone.bg
icq: 587194164
skype: iZone.bg

Източник:
http://izone.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1194