Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
20 Май 10, 21:43 / Автор: Ardency Consulting
HP в Топ 20 на най-добрите обучаващи организации в света
Класацията се изготвя вече три години от най-авторитетния в индустрията портал TrainingIndustry.com, който проучва най-глобалните компании, работещи в областта на образователните услуги. TrainingIndustry.com подпомага организациите в намирането на подходящия партньор за обучение на своите кадри, клиенти и партньори.
София, 20 май 2010 – HP е в Топ 20 на най-добрите организации обучаващи кадри в сферата на ИТ. Класацията се изготвя вече три години от най-авторитетния в индустрията портал TrainingIndustry.com, който проучва най-глобалните компании, работещи в областта на образователните услуги. TrainingIndustry.com подпомага организациите в намирането на подходящия партньор за обучение на своите кадри, клиенти и партньори.

Класацията включва само компании, които предоставят обучения, свързани с ИТ продукти и на други фирми. Изготвянето на списъка от 20 компании е направен по няколко критерия:

— Ангажимент към индустрията за ИТ обучения
— Признание в индустрията и иновации
— Талантлив корпоративен мениджмънт и професионален екип
— Генерирани приходи или големина на компанията
— Потенциал за ръст на услугите за ИТ обучение
— Значимост на клиентите
— Демонстрирано лидерство в индустрията за ИТ обучение
— Географски обхват

ИТ обученията представляват един от най-големите сегменти на пазара на образователни услуги. Специалният комитет към TrainingIndustry.com, който проучва команиите се стреми да обхване целия сектор на ИТ обученията и да включи компании, които демонстрират изключителни възможности в дизайна, предоставянето и управлението на образователните услуги.
Над 600 специалисти от страната са обучени само за година след откриването на Центъра за професионално обучение на НР в България. HP Education Centre Bulgaria е най-големия център за обучение на компанията в Югоизточна Европа и в него НР инвестира около един милион лева. Центърът, освен ИТ фокусирани курсове, има амбицията да обогати портфолиото си и със „soft – skills” тренинги.

За TRAINING INDUSTRY, INC.

TrainingIndustry.com е най-водещият световен портал за търсене и получаване на информация свързана с индустрията за обучения. TrainingIndustry.com предоставя последните новини и информации, най-добри практики и информация за продукти и доставчици в сектора.

За HP

HP създава нови възможности технологията да има значително въздействие върху бизнеса, публичния сектор и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и инфраструктура за да разреши проблемите на клиентите си. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) можете да намерите на http://www.hp.com/learn

Източник: 
Ardency Consulting

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3698