Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
21 Май 10, 22:17 / Автор: АССИСТ България
Обучение за дистрибутори на АССИСТ за продажби и монтаж на гаражни секционни врати
АССИСТ България стартира първото от професионалните си обучения в специално създадена и оборудвана учебна зала на територията на компанията.
София, България

На 15 май 2010 бе проведено обучение за търговци и монтажници на гаражни секционни врати с автоматика.

Модулите за обучение са базирани на опита на ДОРХАН Русия - основен доставчик на АССИСТ за панели, обков и технология със специализиран софтуер за проектиране и асемблиране на секционни врати.

Официалният вносител и партньор на Дорхан за България – АССИСТ, започна серия от обучителни модули и семинари с практическа насоченост, в които са поканени действащи и потенциални дистрибутори и монтажни звена, насочени към продажба, монтаж и сервиз на гаражни врати, автоматика за врати и портали, автоматични бариери, автоматични входни плъзгащи врати, индустриални скоростни врати и други. АССИСТ има натрупан 15 годишен опит в този бранш, изградена сериозна производствена и складова база, както и условия за подготовка на нови кадри, което ще разшири пазарното присъствие на фирмата в България и съседните страни чрез създаване на здрава мрежа от професионалисти в продажбите и монтажа на гаражни врати.

По време на обучението беше представена и автоматика SOMMER. Автоматиката е произведена в Германия. Автоматиката се отличава с разнообразие от мощности, както и уникални патенти за своите продукти. Не на последно място е и достъпната цена на предавателите за дистанционно управление,налични непрекъснато на склад, което обезпечава сигурност за клиентите.

АССИСТ може да осигури допълнителен приемник или да дублира дистанционното управление на съществуващи чужди автоматизирани съоръжения така, че клиентът да борави само с един предавател за дистанционно управление, с което може да отваря портал, гаражни врати и дори да включи други автоматизирани системи, като градинско осветление, поливна система, ролетни щори, сенници и прочие.
В своята дейност АССИСТ винаги е разчитал на работата си с водещи доставчици от цял свят, кратки срокове за изпълнение на поръчки от страна на производителя, инженеринг, гаранционен, извънгаранционен сервиз и поддръжка. Това, в допълнение и със специализираните семинари, които компанията провежда я правят предпочитан партньор.

Подробна информация може да намерите на : http://assist.bg/bg/new/134.htm

За контакти:

E- mail: sales@assist.bg
Тел. за контакт: 02-824 1 824
Лице за контакт: Дорина Добрева

Основни факти за „АССИСТ“ ЕООД:

- Компанията е създадена през 2001 год.
- Основната дейност на компанията е в производство и монтаж на входни автоматични врати, производство и монтаж на гаражни секционни врати и специфични индустриални врати; доставка и монтаж на термовъздушни завеси, инфрачервено отопление; доставка и монтаж на автоматични бариери, паркинг-системи, доставка и монтаж на входни изтривалки.
- „АССИСТ” ЕООД притежава собствена производствена база и склад в София.
- „АССИСТ” ЕООД предлага инженеринг, сервиз и извънгаранционна поддръжка на монтираните продукти.

Източник:
www.assist.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5912