Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
25 Май 10, 17:34 / Автор: ВМ Финанс Груп
ВМ Финанс Груп с нова корпоративна идентичност
Един от най-успешно развиващите се български бизнеси през последните години, компанията ВМ Финанс Груп, въведе нова корпоративна идентичност, за да отрази развитието на организацията и да визуализира единството на търговската марка във всички части от дейността й.
Един от най-успешно развиващите се български бизнеси през последните години, компанията ВМ Финанс Груп, въведе нова корпоративна идентичност, за да отрази развитието на организацията и да визуализира единството на търговската марка във всички части от дейността й.

ВМ Финанс Груп управлява широко портфолио от проекти и инвестиции в различни области. В момента дружеството обединява 12 компании с близо 1000 служители. Организацията се разрасна значително през последните години, като само през 2009 г. направи инвестиции в три нови сфери, паралелно с това, продължавайки работата си с водещи международни партньори.

Новата корпоративна идентичност е съобразена с всички сектори на развитие на дружествата в Групата и не се ограничава в рамките на определена индустрия.

"Нашата цел бе да актуализираме корпоративната идентичност, отразявайки колко е променено дружеството ни през последните години. Днес пазарните практики се простират далеч отвъд традиционните бизнес комуникации и ние непрестанно се стремим да отговаряме на променящата се среда. Новата идентичност отразява вълнуващите и динамични характеристики на организацията ни, стремежа ни да работим в посока на устойчив растеж, професионално управление и добра репутация", коментира г-н Васил Мирчев, Председател на Съвета на директорите на ВМ Финанс Груп.

Графичният елемент на новото лого заключва необичайна комбинация между символика и модерна трансформация на съществуващото лого. Новата идентичност на ВМ Финанс Груп представя визията на компанията за бъдещето, стремежа към устойчив растеж и висока фирмена култура, и ангажимента да отговори на вече утвърдената си пазарна репутация.

От компанията скоро предвиждат и модернизация на визията и функционалността на корпоративния сайт на ВМ.

* * * * *

За ВМ Финанс Груп:

ВМ Финанс Груп управлява широко портфолио от проекти и инвестиции в различни области. Към настоящия момент компанията развива и интегрира в структурата си бизнеси в сферите - технологии, телекомуникации, сградна автоматизация, енергийна ефективност, дистрибуция и продажба на бързообортни потребителски стоки, маркетинг и реклама, издателска дейност, образование, управление и развитие на човешките ресурси, търговска дейност с ваучери за храна. Дружеството обединява 12 компании с близо 1000 служителя. През последните години компании на ВМ Финанс Груп традиционно са носители на наградите „Най-добър работодател” за България и регион Централна и Източна Европа (Авенди), и Superbrands (списание „Мениджър”).

За Контакти: gbendurska@vmfgroup.com

Източник:
www.vmfgroup.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.4795