Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
26 Май 10, 08:27 / Автор: PR Agency Anettevents
Семинар по проект за интеркултурна комуникация
„CommuniNations – тренинг система за интеркултурна комуникация”
На 27ми Май 2010 от 10.00 ч. в град Варна, Хотел Капитол, ул. „Петко Каравелов”, № 40 ще се проведе заключителен семинар по проект „CommuniNations – тренинг система за интеркултурна комуникация”, изпълняван в рамките на Програма „Учене през целия живот”, Секторна програма Грюндвиг – Партньорства за познание. Партньори по проекта са Авангард Персонал Консултинг ООД – България, Австрийска мрежа за бизнес етика – Австрия, Пусвалд & Партньори ООД – Полша.

В събитието ще вземат участие треньори и експерти в областта на човешките ресурси от България, Австрия и Полша.

В програмата са включени демонстрация на резултатите от проекта в т.ч. различни обучителни техники, упражнения и специално създадената Интернет платформа www.communinations.com. Специалистите от трите страни ще дискутират добри практики за обучения на хора, работещи в междукултурна среда.

По време на семинара ще бъде представен и метода за обучение STRUCTОGRAM®, за който организаторът на събитието – «Авангард Персонал Консултинг» ООД притежава изключителни права за разпространение в България. STRUCTОGRAM® (www.structogram.bg) е полезен за бърз анализ на силните страни и възможностите на хората, за определяне на най-добрия начин за комуникация в работните екипи, както и за общуване с различните видове клиенти, за оптимизиране на взаимоотношенията с партньори, доставчици и др.

За Контакти: office@anettevents.com

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5328