Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

Вземи в gLOG
27 Май 10, 08:47 / Автор: PR Agency Anettevents
Конференция за млади предприемачи
За първи път във Варна ще бъде проведен форум за стартиращи предприемачи в рамките на Европейската седмица по предприемачество.
Форумът StartUP@Varna e събитие, което ще събере на едно място успешни предприемачи със студенти и млади хора, които искат да стартират, или вече са стартирали собствени проекти. Целта на мероприятието, провеждащо се за трети пореден път в България, за първи път във Варна след София и Пловдив, е да пробуди предприемаческия дух у младите хора в морската столица и региона, и да им покаже, че могат да превърнат мечтите си в печеливш бизнес.

Датите на събитието са избрани специално с оглед на провеждането на форума в рамките на Европейската седмица по предприемачество. Цел на събитието е младите предприемачи да се уверят от хора от практиката, че в България може да се прави успешен бизнес и че страната и икономиката ни разчита на младите специалисти.

Форумът ще бъде открит официално на 29 май от 10 часа от Милена Илиева, водеща на предаването „Денят е прекрасен”, която традиционно подкрепя форума.

В рамките на два дена предприемачи с опит в бизнеса ще споделят своя безценен успешен и неуспешен личен опит под формата на интерактивни дискусии, лекции и непринудени разговори по време на кафе-паузите. Програмата ще обхване темите за основните етапи на създаване и развитие на бизнес, през които младите предприемачи трябва да преминат, и ключевите въпроси, на които трябва да намират решения ежедневно, за да развиват своя бизнес успешено през годините.

Младите хора запалени от идеята, че създаването и развитието на един успешен бизнес е възможно и е по силите им, ще имат възможността да споделят своите планове с опитните си колеги.

Както може да се предположи, най-ценното, което младите ентусиасти ще могат да извлекат за себе си от това мероприятие, е неформалната комуникация с едни от най-активните предприемачи във Варна, и черпенето на практически опит и знания от тях. В списъка на лекторите са Красимир Узунов (Интерсервиз Узунови), Златко Краев (Краев Експрес), Димитър Божанов (Mass Media Publishing LTD), Милена Илиева (Merci Merci), Art Van Rijn (Avant Projects, Холандия), Владимир Бобев (ИАНМСП), Бисер Варчев (Варчев Финанс), Иво Бонев (Лагард ООД) и други. Форумът ще бъде открит от основателя на движението StartUp Валентин Алексиев.
StartUP@Varna ще бъде и мястото, където стартиращите бизнесмени ще могат да открият нови приятели, съмишленици и делови партньори. Организаторите ще насърчават сътрудничество помежду им чрез интерактивния модул elevator pitch (презентация на проект в рамките на 3 мин. и 4 слайда), тематични дискусии по горещи теми, неформални разговори.

Повече информация може да се намери на сайта на събитието: www.startupatvarna.org

Организаторите канят всички медии на официалното откриване на Форум StartUP@Varna

Младежки дом, Варна, 29 май от 10 часа!

За Контакти:office@anettevents.com

Източник: 
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8998