Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
01 Юни 10, 15:01 / Автор: iZone.bg
Кампанията „iZone Happy Hour” - пазарувайте мобилни компютри всеки ден с отстъпки до 30%
София, България, 1 юни 2010 г. Актуалният онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, iZone.bg, стартира кампания с най-атрактивните отстъпки в България и игра с награди под слогана „iZone Happy Hour”.
Всеки работен ден от 14 до 15 ч. всеки потребител ще може да избере мобилни компютри с отстъпки до 30%. Атрактивните предложения ще бъдат публикувани в Зоната на спестяванията на iZone.bg в периода 1 - 18 юни 2010 г.!

„Още от създаването си iZone.bg предлага най-големите отстъпки и най-новите продукти с последните технологии на пазара. Сега с „iZone Happy Hour” всеки има възможност да си купи нов мобилен компютър с гарантирано качество и на изключителна цена!”, каза г-жа Моника Атанасова, маркетинг мениджър на iZone.bg.

Заедно с кампанията онлайн магазинът стартира и „iZone Happy Hour” игра за своите фенове във Facebook. Всеки, който е приятел на iZone.bg във Facebook, може да участва в играта, като публикува анонс за „iZone Happy Hour” на стената си и се регистрира за участие на www.iZone.bg от 1 до 18 юни 2010 г.!

Всички участници в играта ще бъдат регистрирани в томболата на iZone.bg и ще получат шанса да спечелят един от 3-те фотоапарата Kodak, осигурени от онлайн магазина. Имената на печелившите фенове ще бъдат обявени на 25.06.2010 г. на www.iZone.bg.

„За нас е изключително важно клиентите и потребителите ни да са щастливи и доволни от условията за онлайн пазаруване в iZone.bg. Играта „iZone Happy Hour” е специална инициатива за най-ентусиазираните ни фенове във Facebook”, допълни г-жа Атанасова.

Подробна информация за играта „iZone Happy Hour” във Facebook можете да намерите на http://izone.bg/happyhour.html.

За iZone.bg

iZone.bg е специализиран онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, който предлага най-атрактивните отстъпки в България и най-новите продукти с последните технологии на пазара. iZone.bg предоставя голям избор на продукти с гарантирано качество, сигурен и изгоден начин на пазаруване, спестяване на време.

Онлайн магазинът осигурява по-бърз и по-лесен достъп до най-актуалната и обективна информация за новостите в сферата на дигиталните технологии. Фокусът върху желанията и потребностите на потребителите на iZone.bg гарантира непрекъснатото развитие и усъвършенстване на електронния магазин, за да могат клиентите да се забавляват, докато пазаруват лесно, удобно и приятно онлайн.

* * *
За допълнителна информация:

Моника Атанасова
Маркетинг мениджър
iZone.bg - The New Way of Shopping
тел.: 0887 100 000, 02/ 91 555 70
m.atanasova@iZone.bg
www.iZone.bg
icq: 587194164
skype: iZone.bg

Източник:
http://izone.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2337