Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
01 Юни 10, 16:40 / Автор: Мr.Bricolage
Мr.Bricolage търси красиви цветни градини
За четвърта поредна година Mr.Bricolage ще търси най-красивите цветни градини в България. За участие в националния фотоконкурс „Моята цветна градина” може да се запише всеки изкушен ценител, а сюжетът на снимките трябва да е от градината, терасата, къщата или междублоковото пространство.
За четвърта поредна година Mr.Bricolage ще търси най-красивите цветни градини в България. За участие в националния фотоконкурс „Моята цветна градина” може да се запише всеки изкушен ценител, а сюжетът на снимките трябва да е от градината, терасата, къщата или междублоковото пространство. Всеки участник има право да изпрати само един фоторазказ от максимум 5 снимки, към които може да има и кратък текст.

Важно е на фотосите да са запечатани оригинални идеи и красиви решения, палитра от цветове и ухания или оригинално екстериорно оформление. Водещ при оценката на снимките ще бъде индивизуалният почерк на авторите, дизайнът и съчетанието на растителните видове и аксесоари.

Желаещите да се включат в конкурса имат възможност до 10-ти септември да се регистрират в сайта на Мr.Bricolage в секция «ФОТОКОНКУРС» (http://www.mr-bricolage.bg/konkurs-gradina/) или да изпращат своите фотографии на и-мейл: konkurs@mr-bricolage.bg, по пощата на адрес:

София 1164, Бизнес център “България 2000”,
пл. “Папа Йоан Павел ІІ” № 1, ет. 5,
отдел „Реклама и ПР”,
както и във всеки от 10-те магазина от веригата Mr.Bricolage в цялата страна.

Освен признанието на журито и споделеното удволствие от своето хоби, победителите ще получат и материални награди от Mr.Bricolage под формата на ваучери за пазаруване в магазините от веригата. За всяка от трите категории призовете са:

I награда: ваучер на стойност 500.00 лв.
II награда: ваучер на стойност 300.00 лв.
III награда: ваучер на стойност 100.00 лв.

История на конкурса

През 2009 година в конкурса участваха над 1000 фоторазказа на хора от цяла България. Най-голям беше интересът към категория Градина, но и в другите две секции не липсваха атрактивни решения и проекти. Компетентото жури имаше трудната, но приятна задача да избере измежду близо 5000 снимки най-красивата градина, терса и междублоково пространство. Първа награда спечели лятната градина на семейство Димитрови в с. Габарево, община Казанлък. Красимир Иванов от София взе наградата в категория “Тeраса”, а Мария Колева за междублоково пространство в Пловдив, което от занемарена и мръсна площадка се е превърнало в красива градина с каменни пътечки и къщички за птици.

За Контакти:

Мария Панайотова, Т. 02 96 00 334, Ф. 02 96 00 422, М. 0885 17 30 28, E. maria_pr@mr-bricolage.bg

Източник:
www.mr-bricolage.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5002