Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
02 Юни 10, 10:43 / Автор: Symmetric Communication Consultancy
Уникален проект, част от международната търговска верига „Галерия”, ще отвори в Бургас в края на 2011 г.
Инвестицията на GTC възлиза на 75 млн. евро, строежът ще отвори 600 работни места
Бургас, 1 юни 2010

На 3 юни, пред местната общественост, официално ще бъде представен „Галерия Бургас” Мол, третият проект на GTC България, част от международната верига за мултифункционални търговско-развлекателни комплекси „Галерия” (GALLERIA). Инвестицията на компанията GTC в проекта е 75 млн. евро. Очаква се той да донесе нови бизнес възможности за местните компании, производители и доставчици на услуги. 600 нови работни места ще бъдат открити в периода на строителството на „Галерия Бургас” и над 800 – след отварянето му. На официалното представяне на проекта ще присъстват представители на общината и местния бизнес, мениджърът на GTC България Shalom Mor, партньори на инвеститора, гости.

„Галерия Бургас” ще бъде модерен и мултифункционален комплекс на три етажа и отдаваема площ от 37 000 кв. м.. Той ще предлага 130 магазина на водещи световни модни марки като Reserved, House и Cropptown, многобройни възможности за развлечение и хипермаркет на площ от 5 000 кв. м. от словенската верига „Меркатор”. Молът, разположен на ключовия булевард „Янко Комитов”, има паркинг с 1 250 места.

За първи път в Бургас, на територията на „Галерия Бургас”, ще бъде разположен модерен синеплекс с 9 комфортни киносалона, в които жителите и гостите на града ще могат да се насладят на хитовите филмови заглавия и последно поколение аудио-визуална техника. Ресторанти и заведения за бързо хранене, кафенета, фитнес и СПА център са сред останалите акценти в развлекателния комплекс

Инвестицията на GTC в града ще направи Бургас още по-атрактивно място за живот, пазаруване и развлечение. Новият мол „Галерия Бургас” ще стане център на новосформираща се административна и търговско-развлекателна зона в града, в която ще си дадат среща модерният градски ритъм на живот и възможностите за пазаруване и приятно изкарване на свободното време.

Проектът „Галерия Бургас” дава възможност на жителите на града да станат част от най-добрите стандарти, които GTC налага в повече от 10 страни в региона и в над 130 свои успешни проекта.
Допълнителна информация:

GTC България е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), един от водещите инвеститори в Централна и Източна Европа. Фирмата навлиза на българския пазар с три проекта за мултифункционални търговско-развлекателни комплекса центрове GALLERIA, част от едноименната международна верига: Galleria Stara Zagora, Galleria Varna и Galleria Burgas.

Globe Trade Centre S.A. (GTC) е създадена в Полша през 1994 г. и е сред водещите инвеститори в Централна и Източна Европа. GTC развива активно бизнеса си в 10 страни от региона: Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Хърватска, България, Словакия, Украйна и Русия. GTC е публично дружество, листвано на Варшавската фондова борса.

За дейността си в региона GTC е отличена с многобройни награди и отличия. Компанията е удостоена с приза “Предприемач на годината в Централна и Източна Европа” за 2009г., 2007г. и 2004 в конкурса за наградите Real Estate Quality в Централна и Източна Европа г., както и със специален диплом “Company of Distinction 2004”. През 2007г. Globe Trade Centre S.A. бе обявен за най-добрия предприемач в Югоизточна Европа в номинациите за наградите Europa Property SEE Real Estate. 

За повече информация:

Ралица Мирчева, ralitsa.mircheva@gtc.bg 

Източник: 
Symmetric Communication Consultancy

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1361