Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
06 Юни 10, 13:35 / Автор: Borovets Mountain Bike Park Team
Боровец стартира новия летен сезон с много слънце и ново бижу в колекцията си – Боровец Маунтин Байк Парк
На 19 юни Боровец ще даде официален старт на летния сезон и ще посрещне любителите на планината със специално обозначени трасета за планинско колоездене и много нови забавления сред природата.
Това лято Бороспорт подготвя много изненади. На 19 юни Боровец ще даде официален старт на летния сезон и ще посрещне любителите на планината със специално обозначени трасета за планинско колоездене и много нови забавления сред природата.

Новият Borovets Mountain Bike Park разполага с обозначeни и маркирани над 20 км трасета с различни нива на трудност. Обозначените в зелено маршрути дават възможност на хора без особена подготовка да получат максимум удоволствие от престоя си в планината. Те са подходящи и за деца от всички възрасти, като единственото условие е да бъдат придружавани от възрастен и разбира се... да карат колело с каска. Сините маршрути са предназначени за напреднали и притежават естествени препятствия, които вдигат адреналина и усъвършенстват уменията на колездачите. Червените трасета са трудни маршрути, които съчетават множество препятствия и стръмни склонове.

Гордостта на парка е трасето за дисциплината “даунхил”. То е с дължина 2200 метра, 440 метра денивилация и е oборудвано с множество съоръжения за максимално силно усещане. Маршрутът е подходящ само за професионалисти, снабдени с нужната екипировка. Множеството виражи, скокове, “степдaуни”, мостчета и разбира се убийствен наклон превръщат трасето в магнит за всички тези, които търсят силните усещания на екстремните спортове. Трасетата за планинско колоездене на територията на Borovets Mountain Bike Park притежават още едно предимство – перфектното съчетание от уникална природа и изключително подходящ терен за колоездене. Боровец се намира на едва 70 км от София, което автоматично го превръща в предпочитана дестинация на столичани за спорт и отдих в планината.

За нуждите на Borovets Mountain Bike Park през целия сезон ще работи бързата въжена линия Ситняково Експрес, която ще ви качи за по-малко от 5 минути до старта на вашия незабравим ден в планината. Тази година за първи път ще се продават и дневни карти на цена от 20 лева за всички гости на Borovets Mountain Bike Park.

Но това съвсем не е всичко, което може да ви се случи в най-красивия български планински курорт. Боровец е по-готов отвсякога да ви осигури незабравими преживявания. Това лято зеленият курорт предлага не просто глътка свежест в горещините, а множество НОВИ възможности за приключения, спорт и релакс. Планински турове, маутин байк или „off road” сафари – това са само част от забавленията, които можете да изберете по време на своята ваканция или уикенд в планината. Отдайте се на любимите си страсти – спортен риболов, стрелба или конна езда, забавлявайте се и oткрийте «Тарзан» в себе си във въжения град Бороландия.

Боровец е идеалната дестинация за по-дълги планински почивки и спортни уикенди. За да бъде пакетът от удоволствия пълен, Боровец предоставя на своите гости атрактивни пакети в своя най-голям хотел. Хотел Рила предлага уникални комбинирани пакети, включващи възможност за спорт, СПА, пешеходни турове и дори екстремни изживявания.

Официалното откриване на летен сезон 2010 в Боровец, както и откриването на Боровец Маунтийн байк парк ще бъде на 19 юни. Ще има музика, състезания, демонстрации, изненади и много, много настроение.

За допълнителна информация и въпроси:

press@borovetsbikepark.com

Източник: 
Borovets Mountain Bike Park Team

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1425