Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
10 Юни 10, 14:55 / Автор: AMI Communications
Комплекс „Golden Line”, Златни пясъци, вече привлича потенциални купувачи
„Евробилдинг Инженеринг” ще завърши и обзаведе 348-те апартамента на комплекса до март 2011 г.
Днес, 10 юни 2010 г., група от около 30 потенциални купувачи от Русия посетиха новостроящия се апартаментен комплекс “Golden Line” в Златни пясъци. Грандиозната сграда, с разгърната застроена площ от 27 хил. кв. м., се изгражда от българската строителна компания „Евробилдинг Инженеринг”. Инвеститор в комплекса е един от най-големите строителни холдинги в Северозападния регион на Русия „Еталон-ЛенСпец СМУ”. “Golden Line” в Златни пясъци е първият проект на компанията на територията на България.

В сградата, която вече е на етап „завършен груб строеж” гостите от Русия разгледаха два напълно обзаведени шоу-апартамента и мострена зала, в която са изложени и всички материали, които „Евробилдинг Инженеринг” е използвала и ще използва за реализацията на проекта.

„Евробилдинг Инженеринг” започна изграждането на комплекс „Golden Line” през октомври 2009 г. Компанията беше избрана за главен изпълнител по проекта в съревнование с над 10 фирми. Благодарение на добрата организация на работата и въпреки тежките метеорологични условия през зимните месеци, Евробилдинг успя да приключи първи етап на проекта – груб строеж, едва половин година по-късно на
15 май 2010 г. 30% от довършителните работи в комплекса също са реализирани. В момента работата по обекта е временно преустановена поради активния туристически сезон. Строителството ще бъде възобновено през октомври 2010 г. Предвижда се довършителните работи да приключат до края на годината. Очаква се „Евробилдинг Инженеринг” да завърши обекта за едва 13 месеца и да предаде обекта на инвеститора в напълно завършен вид и изцяло обзаведен до март 2011 г.

„Евробилдинг Инженеринг доказа, че е сериозна и стабилна компания, на която можем напълно да се доверим. Ние като строителна компания разбираме, че изграждането на груб строеж на обект с подобни мащаби стандартно отнема близо година. Евробилдинг го направиха за двойно по-малко време и без никакъв компромис с качеството. Вярвам, че нашето сътрудничество ще продължи и в бъдеще.”, каза Кирил Вязовский, зам.директор и съсобственик в „Еталон-ЛенСпец СМУ”.

Комплекс “Golden Line” ще разполага с общо 348 апартамента, разположени в три жилищни корпуса от по 7 етажа. На територията му ще има подземен паркинг, лоби бар, ресторант, фитнес и търговски площи. Открит басейн с обособена детска част, както и СПА център с руска парна баня също ще бъдат част от удобствата на разположение на бъдещите собственици. Купувачите ще могат да избират и интериора на новите си апартаменти сред предлаганите 58 типа луксозно типово обзавеждане.

„Евробилдинг Инженеринг” ООД е създадена през 2005 г. Компанията предлага цялостни решения в строителството – проектиране, изграждане, ремонт на сгради и съоръжения, реставрация и строителен надзор. За последните 5 години „Евробилдинг Инженеринг” е реализирала редица проекти за градско жилищно и офис строителство, ваканционни и бизнес имоти. Компанията работи успешно с инвеститори от Англия, Ирландия, Шотландия, Уелс, Русия, Япония, Германия и Франция, както и за собствени инвестиционни проекти.

„Евробилдинг Инженеринг” има необходимия ресурс от техника и натрупан опит за извършане на мащабни строителни дейности на територията на цялата страна. Компанията разполага със собствен модерен автопарк, състоящ се 59 единици строителна техника, управлява завод за пластмасови, алуминиеви дограми и интериорни врати с капацитет от над 40 хил. кв.м. Като допълнителна гаранция за качеството и надеждността на проектите си, "Евробилдинг Инженеринг" осигурява стриктен контрол на качеството на материалите, които влага.

За повече информация:

Ива Стефанова
AMI Communications
Тел: + 359 (2) 989 5115
Факс: + 359 (2) 989 7117
Мобилен: + 359 (886) 001 322
E-mail: iva.stefanova@amic.bg 

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.155