Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
11 Юни 10, 12:44 / Автор: Viveka Positive Communications
Българо-Американска Кредитна Банка АД (БАКБ) представи стратегията си за партньорство с малкия и среден бизнес
Алтернатива за финансиране на проекти за енергийна ефективност при фирми и финансиране на проекти за производство на електроенергия от ВЕИ предложи БАКБ.
Българо-Американска Кредитна Банка АД (БАКБ) представи възможностите за партньорство при обезпечаване на проекти на малкия и среден бизнес в регион Бургас на първата регионална конференция за устойчиво и интегрирано градско развитие, инфраструктура, инвестиционни проекти и енергийна ефективност BalREc Бургас. БАКБ е специализирана в предлагането на клиентско-ориентирани кредитни програми за финансиране на малки и средни предприятия в различни сектори на икономиката, както и на фирми в отраслите на туризма и строителството.

Банката предлага и алтернатива за финансиране на проекти, които не могат да го получат по програмата за енергийна ефективност на Европейска Централна Банка. Тодорина Докторова, мениджър Инвестиции БАКБ АД, представи възможностите за получаване на обезпечение за проекти за енергийна ефективност при фирми и на проекти за производство на електроенергия от ВЕИ. „Ако е направен добър проект и с него се кандидатства по европейски или оперативни програми, а не достига част от ресурса за самофинансиране, не е нужно да се стопира работата. Предлаганите от нас условия за кредитиране са гъвкави, клиентски ориентирани и целта на нашите специалисти е да предложим най-удачния вариант за решение и изключително добро и персонално обслужване. Ние подкрепяме и проекти, в които кредитоискателят иска да закупи оборудване, да смени топлоизолацията, дограмата, да премине от един вид гориво на друг”, допълни тя.

„Стратегически регион Бургас е важен за работата на Българо-Америанска Кредитна банка. В четвъртия по големина град в България ние виждаме големи възможности за развитие на инфраструктурата, на устойчивата и интегрирана градска среда. Това ни дава вяра, че работещите и жителите на града ще имат нужда от нашата помощ и съдействие”, коментира Тодорина Докторова.

На форума бе представена и платформата за интернет банкиране с нейните високи показатели за сигурност и възможностите на новия сайт на банката. Гостите на конференцията имаха възможност да видят как биха могли да открият онлайн депозит.
За БАКБ:

Българо-Американска Кредитна Банка АД (БАКБ) е партньор на малките и средни предприятия в различни сектори на икономиката. Прилага индивидуален подход към всеки клиент и намира оптимално решение на неговите бизнес нужди.

Банката е 18-та по размер на активите към края на м. март 2010 г. по данни на Българската Народна Банка. Основана е през 1996 г. Двата най-големи акционера в БАКБ са ирландската банка Allied Irish Banks (AIB) и американския инвестиционен фонд Грамърси имърджинг маркет фонд (Grammercy emerging market fund). Акциите й се търгуват на Българската Фондова Борса – София. 

За допълнителна информация: 

Любомира Накова, Мениджър Човешки ресурси и Комуникации, БАКБ

+359 2 9658 326

Александрина Александрова-Петрова, PR executive, Viveka Positive Communications

+359 2 422 41 99, + 359 895 527 210 

Източник:
Viveka Positive Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1555