Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
16 Юни 10, 12:03 / Автор: AMI Communications
Евробилдинг Инженеринг предаде на „Черноморец” сградата на кампуса „Гнездо на акули” на груб строеж 
Компанията изгради обекта само за 7 месеца, въпреки тежките условия през зимата, благодарение на ефективната организация на работата и използваните модерна техника и материали.
Строителната компания „Евробилдинг Инженеринг” окончателно предаде на инвеститора - ПФК „Черноморец- Бургас”, първата фаза на проекта за изграждане на три-етажната сграда на кампуса „Гнездо на акули”. Вчера (15 юни 2010 г.) приключи последната проверка на инвеститорския контрол и обектът беше приет без забележки. 

„Евробилдинг Инженеринг могат да се гордеят с изпълнението на този проект, особено като се имат предвид кратките срокове и тежките метеорологични условия, при които работиха,” заяви Ружа Стойкова, управител на фирма „Проджект мениджмънт перфект”, която изпълнява мениджмънта на обекта от името на инвеститора. 

„Евробилдинг Инженеринг” беше избрана да изгради първата фаза (т.нар. „груб строеж”) на сградата на кампуса „Гнездо на акули” през септември 2009 г. Компанията започна работа на обекта на 1 ноември 2009 г. и въпреки минусовите температури и тежките метеорологични условия през зимните месеци, завърши проекта за едва 7 месеца. „Евробилдинг Инженеринг” успя да изгради модерното съоръжение с 8600 кв. м. разгърната застроена площ в толкова кратки срокове, благодарение на ефективната организация на работата и използваните модерна техника и материали. 

Сградата на кампуса на „Черноморец” е проектирана да отговаря на всички съвременни европейски стандарти за такъв тип съоръжения. На първия етаж с 2200 кв м. РЗП ще бъдат разположени съблекални, ресторант, кафене, кино и възстановителeн център с 2 басеина. На втория етаж ще има фитнес център, медицински рехабилитационен център, зали за теоретична подготовка на отборите, както и офиси за администрацията. Третият етаж е за отдих и почивка. Там ще се намират стаите на футболистите и пансиона за младите надежди на клуба. Сградата е снабдена също с подземен паркинг. 

„За Евробилдинг е правило винаги да работим според европейските професионални стандарти и да не се плашим от предизвикателствата, поставяни от инвеститора. Въпреки, че тежката зима в Бургас определено ни затрудни, тя не ни попречи да спазим срока на строежа и да отговорим на високите критерии за качество на изпълнение, поставени от ръководството на Черноморец. Надяваме се, че показания професионализъм ще ни нареди сред фаворитите в конкурса за втората фаза на проекта – довършителните работи,” заяви Мартин Дяков, управител на „Евробилдинг Инженеринг”.
„Евробилдинг Инженеринг” са поканени и ще участват в конкурса за избор на изпълнител на втория етап на обекта - довършителните работи. Очаква се официалното откриване на кампуса „Гнездо на акули", който освен сградата ще включва и 2 затревени и 1 изкуствен терен за тренировки, да стане в края на месец септември 2010 г.

„Евробилдинг Инженеринг” ООД е създадена през 2005 г. Компанията предлага цялостни решения в строителството – проектиране, изграждане, ремонт на сгради и съоръжения, реставрация и строителен надзор. За последните 5 години „Евробилдинг Инженеринг” реализирала редица проекти за градско жилищно и офис строителство, ваканционни и бизнес имоти.
„Евробилдинг Инженеринг” има необходимия ресурс от техника и натрупан опит за извършане на мащабни строителни дейности на територията на цялата страна. Компанията разполага със собствен модерен автопарк, състоящ се 59 единици строителна техника, управлява завод за пластмасови, алуминиеви дограми и интериорни врати с капацитет от над 40 хил. кв.м. месечно, както и собствен бетонов център с капацитет от над 1500 куб.м. бетон дневно. Като допълнителна гаранция за качеството и надеждността на проектите си, "Евробилдинг Инженеринг" осигурява стриктен контрол на качеството на материалите, които влага. 

„Евробилдинг Инженеринг” работи успешно с инвеститори от Англия, Ирландия, Шотландия, Уелс, Русия, Япония, Германия и Франция, както и за собствени инвестиционни проекти. Сред вече завършените проекти се отличават– ваканционните комплекси Paradise Dune Beach & Sport Resort в Созопол, "Сънсет Кошарица" близо до Слънчев бряг, Ембърли в курорта Лозенец и жилищен комплекс Боляри Тауърс във Велико Търново. Отделно, компанията спечели конкурса за изграждането на открит мол в Бургас. В момента „Евробилдинг Инженеринг” строи няколко модерни мултифункционални сгради - Orchid Gardens в централната част на Варна, Luna Towers в Бургас и „Бизнес Експо - Бургас”. Продължава строителството на морските ваканционни комплекси Golden Lion в Златни пясъци, Sarafovo Sea Club в близост до летище Бургас, Marinа Park в Свети Влас, Golden Dunes в Приморско и няколко жилищни комплекса в гр. Бургас.

За повече информация:

Ива Стефанова
AMI Communications
Тел: + 359 (2) 989 5115
Факс: + 359 (2) 989 7117
Мобилен: + 359 (886) 001 322
E-mail: iva.stefanova@amic.bg

На снимката: Мениджърът на „Черноморец -Бургас” Красимир Балъков показва сградата на спортно-тренировъчния комплекс на футболистите

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4045